Main content

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

Régi ár Új ár 44,000 Ft

A Lancôme egyedülálló mikrobióm-ismeretét most az új Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate k ... Olvassa el a teljes leírást

Advanced Genifique Sensitive Dual Concentrate

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

Termékelőnyök


INTENZÍV REGENERÁLÁS ÉS NYUGTATÁS. MINDEN BŐRTÍPUSRA, BELEÉRTVE AZ ÉRZÉKENY BŐRT IS.A Lancôme egyedülálló mikrobióm-ismeretét most az új Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate koncentrátumba zárta, egy öregedésgátló regeneráló szérum, amely minden bőrtípusra alkalmas. Most már bizonyítottan erősíti a bőrbarriert és azonnal megnyugtatja azt.

A változó időjárás, a levegőben szálló agresszorok és a modern élet okozta stresst hatására a bőr feszüléssel, kellemetlen érzéssel vagy kipirosodással reagál, ami az öregedés idő előtti jeleit mutatja. 7 pre- és probiotikus kivonattal dúsított egyedülálló formulájával ez az intenzív regeneráló koncentrátum segít megerősíteni a bőr védőrétegét és megvédeni a mindennapi agressziókkal szemben. Két szérum egyben, az első használatig elkülönítve frissességük megőrzése érdekében. Az antioxidánsokkal, ferulinsavval és E-vitaminnal dúsított kék koncentrátum a szérum alapjába kerül, így intenzív regeneráló koncentrátum jön létre, amely segít megnyugtatni a bőrt és elősegíti a bőr regenerálódását. A pórusok megjelenése és a bőrpír csökken. Minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is.

AZONNAL TISZTÁBB BŐR
GYORSABB BŐRMEGÚJULÁS
A PÓRUSOK ÉS A KIPIROSODÁS MINIMALIZÁLÁSA


MIT KELL MÉG TUDNIA

Az új Advanced Génifique Sensitive prebiotikus és probiotikus frakciókkal dúsítva azonnal rendbe hozza az érzékeny bőrt. 30 nap alatt segít a bőrnek helyreállni az olyan reakciókból, mint a bőrpír, a kitágult pórusok és az egyenetlen bőrtónus.

4 hét elteltével a megnagyobbodott pórusok és a bőrpír csökken:

- 26%*-kal kevesebb bőrpír
A nők 87%-a** mondta azt, hogy bőre puhább

*4 hétig tartó klinikai teszt, 56 nő
**4 hétig tartó önértékelő teszt, 56 nő


ÖSSZETEVŐK

Új pre- és probiotikus frakciókkal dúsított komplex, frissen lezárt, 98%-os tisztaságú ferulasavval kombinálva, E-vitaminnal és hialuronsavval.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét