Main content

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

A Lancôme egyedülálló mikrobióm-ismeretét most az új Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate k ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 29,400 Ft

Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate

One méretet available
Termékelőnyök


INTENZÍV REGENERÁLÁS ÉS NYUGTATÁS. MINDEN BŐRTÍPUSRA, BELEÉRTVE AZ ÉRZÉKENY BŐRT IS.A Lancôme egyedülálló mikrobióm-ismeretét most az új Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate koncentrátumba zárta, egy öregedésgátló regeneráló szérum, amely minden bőrtípusra alkalmas. Most már bizonyítottan erősíti a bőrbarriert és azonnal megnyugtatja azt.

A változó időjárás, a levegőben szálló agresszorok és a modern élet okozta stresst hatására a bőr feszüléssel, kellemetlen érzéssel vagy kipirosodással reagál, ami az öregedés idő előtti jeleit mutatja. 7 pre- és probiotikus kivonattal dúsított egyedülálló formulájával ez az intenzív regeneráló koncentrátum segít megerősíteni a bőr védőrétegét és megvédeni a mindennapi agressziókkal szemben. Két szérum egyben, az első használatig elkülönítve frissességük megőrzése érdekében. Az antioxidánsokkal, ferulinsavval és E-vitaminnal dúsított kék koncentrátum a szérum alapjába kerül, így intenzív regeneráló koncentrátum jön létre, amely segít megnyugtatni a bőrt és elősegíti a bőr regenerálódását. A pórusok megjelenése és a bőrpír csökken. Minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is.

AZONNAL TISZTÁBB BŐR
GYORSABB BŐRMEGÚJULÁS
A PÓRUSOK ÉS A KIPIROSODÁS MINIMALIZÁLÁSA


MIT KELL MÉG TUDNIA

Az új Advanced Génifique Sensitive prebiotikus és probiotikus frakciókkal dúsítva azonnal rendbe hozza az érzékeny bőrt. 30 nap alatt segít a bőrnek helyreállni az olyan reakciókból, mint a bőrpír, a kitágult pórusok és az egyenetlen bőrtónus.

4 hét elteltével a megnagyobbodott pórusok és a bőrpír csökken:

- 26%*-kal kevesebb bőrpír
A nők 87%-a** mondta azt, hogy bőre puhább

*4 hétig tartó klinikai teszt, 56 nő
**4 hétig tartó önértékelő teszt, 56 nő


ÖSSZETEVŐK

Új pre- és probiotikus frakciókkal dúsított komplex, frissen lezárt, 98%-os tisztaságú ferulasavval kombinálva, E-vitaminnal és hialuronsavval.

HOGYAN VIGYE FEL

  1. Nyomja le és csavarja el a fekete kupakot az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a kék koncentrátum átkerüljön az alapkoncentrátumba.
  2. Rázza össze, míg egyenletesen elkeverednek.
  3. Csavarja le és dobja ki a fekete kupakot. A termék használatához tegye a kupak helyére a cseppentőt.

    Óvatosan rázza fel az üveget minden használat előtt. Minőségét a felbontást követően 2 hónapig őrzi meg. Szobahőmérsékleten tárolandó.
    Használja esténként, majd végezze el a szokásos bőrápolási rutinját.
    A kék koncentrátumot ne vigye fel közvetlenül a bőrére.

MEGNÉZEM

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE

Az érzékeny bőr rutinja

További videók megtekintése

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét