Main content

Advanced Génifique Serum

Régi ár Új ár 57,505 Ft

Az Advanced Génifique az első számú bőrszérumunk, minden nőnek, minden korosztálynak, minden bőrtípu ... Olvassa el a teljes leírást

LIMITÁLT KIADÁS
Advanced Genifique Serum

Advanced Génifique Serum

Limitált Louvre kiadás

text

Termékelőnyök


VISSZAÁLLÍTJA AZ EGÉSZSÉGES FIATAL BŐR ÁLLAPOTÁT

Az Advanced Génifique az első számú szérumunk minden nőnek, minden korosztálynak, minden bőrtípusnak és bőrtónusnak. Egy csepp elegendő ahhoz, hogy gyorsabban helyreállítsa a bőrbarriert. Az egyetlen szérumunk, amely bizonyítottan erősíti a mikrobiomját: olyan mikroorganizmusok, amelyek a bőrfelület szerves részét képezik az erősebb, gyorsabb és látható gyógyulás érdekében.

— MIKROBIOM

— BŐRREGENERÁLÓDÁS

— EGÉSZSÉGES RAGYOGÁS


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Lancôme felfedezte, hogy a bőr egészsége és megjelenése a kiegyensúlyozott mikrobiomhoz vezethető vissza: ami hozzájárul a bőrön jelen lévő mikroorganizmusok jótékony, élő ökoszisztémájához. Ha a mikrobiom kiegyensúlyozott, a bőr erősebb és gyorsabban felépül a külső agresszoroktól.

Egy erős helyreállító adag Bizonyított: 2x gyorsabb felépülés* az első csepp után. 7 nap alatt a bőr minősége javul: simább, rugalmasabb, teltebb lesz. Egy üveg használata után +52%** ragyogás -46%** ráncok. *a bőr mikrobiomja regenerálódás alkalmával. Az Advanced Génifique egyszeri alkalmazása a sima bőrhöz képest. **klinikai besorolás, 34 nő, 8 hét.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Ikonikus szérumunk most 30 millió pre- és probiotikus frakcióval* gazdagodott:
*Átlagos becsült mennyiség egy öntöltő cseppentőre.


ÖSSZETEVŐK

15 évnyi kutatás után a Lancôme a kategóriájában legjobb összetevőket ötvözte egy formulában, hogy a bőr mikrobiomja számára alapvető tápanyagokat szállítson.

ELŐTTE/UTÁNA

Csupasz bőr. Retusálás nélkül.

A SZÉPSÉG ÉLŐ MŰVÉSZET

Fedezd fel a két híres francia intézmény ikonikus együttműködését: Lancôme x Louvre!

A TERMÉK HASZNÁLATA


TÖKÉLETES MESTERMŰ AZ ARCBŐR ÁPOLÁSÁHOZ

Image

HÜGIEIA, AZ EGÉSZSÉG ÉS A GONDOSKODÁS ISTENNŐJE

A görög mitológiában Hügieia, az orvoslás istenének, Aszklépiosznak és Epionénak a lánya, az egészség, a tisztaság és a higiénia istennője. Ő testesíti meg a „Kalosz kagathosz” kifejezést, amelyet az ókori Görögországban a szépség és a jóság leírására használtak.
A Hügieia a francia Jean Baptiste II Lemoyne szobrászművész alkotása, és az istennőt az orvosságot szimbolizáló kehellyel ábrázolja, amely körül a bölcsesség kígyója tekeredik, ami a gyógyulást vagy az orvosságokat jelenti. Ezért választottuk őt a Génifique szérum ikonikus üvegcséjének csomagolására: az egészséges bőrért az egészség istennőjét..

TUDOMÁNYOSAN IGAZOLT

Legfejlettebb bőrmegújító szérumunk 20 éves mikrobiom-kutatás eredményeként született meg. A hatékonyságot most intenzív körülmények között, az innovatív Lancôme Lifelab teszttel igazolták.

MEGNÉZEM

Discover Lancôme x Louvre

További videók megtekintése

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét