Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

GÉNIFIQUE SERUM 50 ML SET

Limitált készlet

GÉNIFIQUE SERUM KÉSZLET – LIMITÁLT KIADÁS ANYÁK NAPJÁRA AJÁNDÉKOZZ SZERETETET Idén ünnepeld szí ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 56,200 Ft

AZ ILLATRÓL

GÉNIFIQUE SERUM KÉSZLET – LIMITÁLT KIADÁS
ANYÁK NAPJÁRA AJÁNDÉKOZZ SZERETETET

Idén ünnepeld színekkel a közted és édesanyád között lévő csodálatos köteléket! Minden szín mögött ott rejlik a vágy, hogy boldoggá tedd őt.
Hozd el neki az összes színt a limitált kiadású Lancôme anyák napi ajándékkészlettel, az ikonikus Lancôme rózsával, amely tarka és modern színekben pompázik.
Idén anyák napján lepd meg édesanyád a különleges bőrápolás élményével. Szerezz örömet az exkluzív Advanced Genifique ajándékkészlettel.

Az arcbőrápoló készlet a következőket tartalmazza:
Advanced Génifique Youth Activating Concentrate 50 ml
Génifique nappali krém 15 ml
Advanced Génifique szemkörnyékápoló krém 5 ml
Rénergie Multi-lift feszesítő éjszakai krém 15 ml

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

1. LÉPÉS: Vigyük fel az arcra és a dekoltázsra első számú szövetségesünket, az Advanced Génifique szérumot. A 30 millió pre- és probiotikus frakcióval dúsított készítmény már az első csepp felvitele után erősíti a bőr védőrétegét.
2. LÉPÉS: Vigyük fel a fiatalságot aktiváló Advanced Génifique Eye Cream szemkörnyékápoló krémet, amely csökkenti a szem alatti finom ráncokat és erősíti a bőrbarriert a szem körül.
3. LÉPÉS: Használjuk a genifique nappali krémet, amely ragyogóvá teszi és hidratálja az arcbőrt.
4. LÉPÉS: Közvetlenül lefekvés előtt alkalmazzuk a Rénergie Multi-Lift éjszakai krémet a táplált, feszesebb és simább bőrért. Reggel felfrissülve, megfiatalodva és energiával feltöltődve kezdhetjük a napot.

MIT KELL MÉG TUDNIA

✓ SZEMMEL LÁTHATÓAN ERŐSEBB ÉS FIATALOSABB ARCBŐR
✓ FESZESEBB ÉS RAGYOGÓBB ARCBŐR
✓ HIDRATÁLT ARCBŐR
✓ GYORSABBAN REGENERÁLÓDÓ ARCBŐR

text

ÖSSZETEVŐK

15 évnyi kutatás után a Lancôme a kategóriájában legjobb összetevőket ötvözte egy formulában, hogy a bőr mikrobiómája számára alapvető tápanyagokat szállítson.
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét