Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

Grandiôse

Legyező hatású szempillaspirál

GRANDIÔSE SZEMPILLA-ÁTALAKULÁS: LEGYEZŐSZERŰ PILLÁK, ISTENI ÍVEK.A Lancôme újraértelmezi a szempilla ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 17,900 Ft

Grandiose

Grandiôse

Egy árnyalat érhető el
01 Noir Mirifique
Loading...
GRANDIÔSE SZEMPILLA-ÁTALAKULÁS: LEGYEZŐSZERŰ PILLÁK, ISTENI ÍVEK.
A Lancôme újraértelmezi a szempillaspirált, és bemutatja új felviteli technikáját, mely könnyedén hoz létre tökéletesen nyitott, telt és hosszú pillákat. A Lancôme történetében először a szabadalmaztatott “Swan-NeckTM” pálca és a végén a precíziós kefe egészen a tövénél  ragadja meg a pillákat, így tökéletesen be tudja őket fedni a szem egyik sarkától a másikig legyezőszerűen.

A pillákat teljes hosszukban befedi a festék már az első spirálozó mozdulattal. A különféle szemformákhoz is igazodó szempillaspirál látványos, legyezőszerűen szétterülő hatást kelt. Innovatív formuláját a Lancôme exkluzív Native Rose-Cell ExtractTM kivonata gazdagítja. A tekintet lenyűgöző, egyszerűen grandiózus.
• Tökéletesen nyitott, telt, egyenletes pillákat varázsol

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét