Main content

Hydra Zen Skincare set

Régi ár Új ár 33 200 Ft

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. A Louvre piramisa előtt válaszd ki a legbecsesebb ajándéko ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
Hydra Zen Skincare set

Hydra Zen Skincare set

Limitált kiadás 2023

PDP Product description section
text

MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.
Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:
- HYDRA ZEN hidratáló krém 50 ml
- HYDRA ZEN éjszakai krém 15 ml
- ADVANCED GÉNIFIQUE öregedésgátló szérum 10 ml
- ADVANCED GÉNIFIQUE szemránckrém 5 ml

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme x Louvre kollekciójával ajándékozhat igazán különleges pillanatokat.
Az idei ünnepi szezonban a Lancôme és a Louvre összefogott, hogy csodálatos pillanatokat szerezzenek Önnek.
Fedezze fel a Lancôme ajándékkollekcióját az ikonikus piramis alatt, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.

KIKNEK IDEÁLIS EZ A TERMÉK
Száraz vagy normál/érzékeny bőr.

HIDRATÁLÓ ÉS FELFRISSÍTŐ BŐRÁPOLÁS
1. LÉPÉS: Vigyük fel az Advanced Génifique szérumot a tonikkal vagy arcbőr-esszenciával megtisztított bőrre, masszírozzuk be az arc és a nyak bőrébe, így egyetlen csepp segítségével megerősíthetjük a bőr hidratáló védőrétegét.

2. LÉPÉS: Masszírozzunk egy borsónyi mennyiségű Advanced Génifique szemkörnyékápoló krémet a szem alá és a szemöldökcsontra. Simítsuk el a finom ráncokat úgy, hogy két ujjal kifelé masszírozzuk a krémet a fülek felé.

3. LÉPÉS: Reggelente vigyünk fel egy borsónyi Hydra Zen zselés állagú krémet az arcra és a nyakra, ami intenzíven hidratálja és megnyugtatja még a száraz és érzékeny bőrt is. Masszírozzuk be a bőrbe, amíg fel nem szívódik.

Este vigyük fel a Hydra Zen éjszakai krémet az arcra és a nyakra, hogy bőrünk minden este megkapja a szükséges hidratálást.

MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A TERMÉK?
A Hydra Zen krém egy egyedülálló termék, amely számos aktív összetevőt tartalmaz. A Hydra Zen védőrétegként burkolja be a bőrt, és hatékonyan küzd a stressz ellen, valamint ellensúlyozza a külső tényezők, például a szél, a légkondicionáló vagy a fagy negatív hatásait.

ÖSSZETEVŐK
NEUROCALM™ KOMPLEX
Segít megerősíteni a bőr ellenálló képességét a környezeti hatásokkal szemben és semlegesíti a stressz káros hatásait.

MORINGA CSERJE KIVONAT
Védelmet nyújt a környezeti szennyezések ellen.

TENGERI KÖMÉNY (CRITHMUM MARITIMUM)
Erősíti a bőr védőgátját és javítja a hidratáltságát. Ezáltal a bőr ragyogóbbá válik.

text
START THE COUNTDOWN

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP Slot 1 Section
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét