Main content

IDÔLE FRAGRANCE SET

Régi ár Új ár 28 000 Ft (Ft28000/kit.)

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
IDOLE FRAGRANCE SET

IDÔLE FRAGRANCE SET

Limitált kiadás 2023

PDP Product description section
text

IDÔLE FRAGRANCE SET

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt.

MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:
- IDÔLE EAU DE PARFUM 25ML
- IDÔLE EAU DE PARFUM 10ML
- LASH IDÔLE SZEMPILLASPIRÁL 2.5ML

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme x Louvre kollekciójával ajándékozhat igazán különleges pillanatokat.


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme és a Louvre összefogott, hogy csodálatos pillanatokat szerezzenek Önnek. Fedezze fel a Lancôme ajándékkollekcióját az ikonikus piramis alatt, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.

AMIT MÉG TUDNIA KELL

Ez a kifinomult, de mégis modern, friss és virágos női parfüm a citrusok, a rózsa, a jázmin és a fehér pézsma jegyeivel pezseg, és vaníliás alapjegyekre épül. Az Idôle illat alapját etikusan és fenntartható módon előállított összetevők alkotják.

EGY ÜVEG A KORLÁTOK NÉLKÜLI JÖVŐÉRT

Az egyszerűségében is erőteljes, az Idôle ultravékony, újratölthető* flakonja fényt sugároz. Olyan karcsú a kialakítása, hogy szinte a kezünkben van a helye, emlékeztetve arra, hogy a végtelen lehetőségek karnyújtásnyira vannak.ILLATJEGYEK

FEJJEGYEK

Bergamott (citrusfélék), lédús körte, rózsaszín bors

SZÍVJEGYEK

Rózsa és jázmin

ALAPJEGYEK

Fehér pézsma, vanília, pacsuli, cédrusfatext
START THE COUNTDOWN

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP Slot 1 Section
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét