Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

Idôle L'Eau De Parfum Nectar

Eau De Parfum

Fedezze fel az Idôle ikonikus tiszta és ragyogó illatát most addiktív és kellemes popcorn akkordba c ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 41,600 Ft

ÚJ

AZ ILLATRÓL

AZ ELSŐ NEO-GOURMAND
ILLAT A LANCOME-TÓL

Fedezze fel az Idôle ikonikus tiszta és ragyogó illatát most addiktív és kellemes popcorn akkordba csomagolva. Egy illat, egy nektár nők számára, akik utat mutatnak egy szebb jövő felé.

- ÚJ ADDIKTÍV GOURMAND ILLAT
- FENNTARTHATÓ FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ
ISPARTAI RÓZSA & BOURBON VANÍLIA ÖSSZETEVŐKKEL
- BARACK SZÍNÚ ÉS HOLOGRAFIKUS ÜVEG
- A KÜLSŐ CSOMAGOLÁS ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Eau de Parfum Nectar az első neo-gourmand illatunk, egy csipetnyi virágos finomsággal fűszerezve. Egy avantgárd illat, amely arra hivatott, hogy szikrázzon és kitűnjön rózsa szuflé és neo-gourmand popcorn akkordjaival. Egy Eau de Parfum, amely a függőség azonnali robbanását idézi elő. A fenntartható forrásból származó összetevők az Isparta-i rózsa és a Bourbon vanília keveréke olyan illatot alkotnak, amely a jövőt képviseli.

Az erő új szimbóluma a változást testesíti meg egyetlen üvegbe zárva. Az üveg szívétől a szélekig az izzó színkavalkád egy olyan generáció elszántságát és optimizmusát fejezi ki, akik utat mutatnak egy jobb jövő felé. A holografikus hatás kiemeli az üveg luxus vonalait. Egy még merészebb megjelenés, amely még erősebb vágyakozást indít a termék iránt. Ez az újrahasznosított üvegből készült, tüzes barackszínű üveg egy emlékeztető arra, hogy mindig arra törekedj, hogy azzá válj, akivé válnod kell.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Az Idôle L'Eau de Parfum Nectar egy arany illat, egy illat a jövő női vezetőinek. Egy generációnak, akik kiállnak azért, amiben hisznek és közösen mennek az úton egy szebb jövő felé. Jobb én, job viág: az Idôle egy igazi társ az úton.
A külső csomagolás újrahasznosított anyagokból készült, és a holografikus részletekkel ellátott mantra arra emlékeztet , hogy mindig hangosan és tisztán kiáltsd az Idôle mantrákat. Nem születtél Idôle-nak, de azzá fogsz válni, mert EGYÜTT erősebbek vagyunk, EGYÜTT bármit elérhetünk, EGYÜTT MINDANNYIAN IDÔLE-OK VAGYUNK.
text

ÖSSZETEVŐK

TUDJON MEG TÖBBET AZ ILLATÁRÓL

Erős totem, amely szikrázik és kiemelkedik, készen arra, hogy felszabadítsa addiktív és elragadó energiáját.

A PARFÜMŐR

Az IDÔLE EAU DE PARFUM NECTAR története

NŐK ÁLTAL ELKÉPZELT, NŐK ÁLTAL KÉSZÍTETT

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Egy tisztességesebb, fenntarthatóbb jövőért elkötelezett illat nőkkel az élen. Az Idôle ispártai rózsáit olyan nők takarítják be, akik a legnagyobb tiszteletben tartják a fenntartható tudást és a Lancôme azon értékeit, mint a nők közötti barátság és szolidaritás.

CSATLAKOZZ A IDÔLES-hoz

Hozz létre egy előre vezető új utat az Idôle L'Eau de Parfum Nectar új illata által irányítva.

A LANCÔME-TÓL AZ OTTHONÁIG AZ ÉLMÉNY IGAZÁN KÜLÖNLEGES.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét