Main content

Idôle L'Eau De Parfum Nectar

Eau De Parfum

Fedezze fel az Idôle ikonikus tiszta és ragyogó illatát most addiktív és kellemes popcorn akkordba c ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 44,100 Ft
ÚJ

AZ ILLATRÓL

AZ ELSŐ NEO-GOURMAND
ILLAT A LANCOME-TÓL

Fedezze fel az Idôle ikonikus tiszta és ragyogó illatát most addiktív és kellemes popcorn akkordba csomagolva. Egy illat, egy nektár nők számára, akik utat mutatnak egy szebb jövő felé.

- ÚJ ADDIKTÍV GOURMAND ILLAT
- FENNTARTHATÓ FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ
ISPARTAI RÓZSA & BOURBON VANÍLIA ÖSSZETEVŐKKEL
- BARACK SZÍNÚ ÉS HOLOGRAFIKUS ÜVEG
- A KÜLSŐ CSOMAGOLÁS ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Eau de Parfum Nectar az első neo-gourmand illatunk, egy csipetnyi virágos finomsággal fűszerezve. Egy avantgárd illat, amely arra hivatott, hogy szikrázzon és kitűnjön rózsa szuflé és neo-gourmand popcorn akkordjaival. Egy Eau de Parfum, amely a függőség azonnali robbanását idézi elő. A fenntartható forrásból származó összetevők az Isparta-i rózsa és a Bourbon vanília keveréke olyan illatot alkotnak, amely a jövőt képviseli.

Az erő új szimbóluma a változást testesíti meg egyetlen üvegbe zárva. Az üveg szívétől a szélekig az izzó színkavalkád egy olyan generáció elszántságát és optimizmusát fejezi ki, akik utat mutatnak egy jobb jövő felé. A holografikus hatás kiemeli az üveg luxus vonalait. Egy még merészebb megjelenés, amely még erősebb vágyakozást indít a termék iránt. Ez az újrahasznosított üvegből készült, tüzes barackszínű üveg egy emlékeztető arra, hogy mindig arra törekedj, hogy azzá válj, akivé válnod kell.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Az Idôle L'Eau de Parfum Nectar egy arany illat, egy illat a jövő női vezetőinek. Egy generációnak, akik kiállnak azért, amiben hisznek és közösen mennek az úton egy szebb jövő felé. Jobb én, job viág: az Idôle egy igazi társ az úton.
A külső csomagolás újrahasznosított anyagokból készült, és a holografikus részletekkel ellátott mantra arra emlékeztet , hogy mindig hangosan és tisztán kiáltsd az Idôle mantrákat. Nem születtél Idôle-nak, de azzá fogsz válni, mert EGYÜTT erősebbek vagyunk, EGYÜTT bármit elérhetünk, EGYÜTT MINDANNYIAN IDÔLE-OK VAGYUNK.
text

ÖSSZETEVŐK

A PARFÜMŐR

Az IDÔLE EAU DE PARFUM NECTAR története

NŐK ÁLTAL ELKÉPZELT, NŐK ÁLTAL KÉSZÍTETT

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Egy tisztességesebb, fenntarthatóbb jövőért elkötelezett illat nőkkel az élen. Az Idôle ispártai rózsáit olyan nők takarítják be, akik a legnagyobb tiszteletben tartják a fenntartható tudást és a Lancôme azon értékeit, mint a nők közötti barátság és szolidaritás.

CSATLAKOZZ A IDÔLES-hoz

Hozz létre egy előre vezető új utat az Idôle L'Eau de Parfum Nectar új illata által irányítva.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét