Main content

Idôle L'Intense

Eau de parfum

Lobbantsa lángra a siker tüzét, tegye ragyogóvá a világot az IDÓLE 'INTENSE illattal!  Az Idôle L ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 43,300 Ft

Idôle L'Intense

Select a méretet
Lobbantsa lángra a siker tüzét, tegye ragyogóvá a világot az IDÓLE 'INTENSE illattal! 
Az Idôle Le Parfum három szenvedélyes és elkötelezett parfümőrje három különböző kontinensről újra egyesült, hogy megalkossák ezt az intenzív, új illatot. Együtt alkották meg az Idôle L'Intense-t, egy perzselő illatot.

Az illat azoknak szól, akik mernek nagyot álmodni; ambiciózus női generációnak, akik erősek és nyitottak.

Itt vannak a holnap vezetői, híresek és sugárzóak, akik meggyújtják a siker lángját, és utat mutatnak másoknak.

Íme az új Idols, akik bátran utat mutatnak másoknak. Azok, akiknek aurája sikert és nagyszerűséget sugároz, inspirálva a mindannyiunkban rejlő Idolt.

Most itt az ideje, gyújtsa meg ezt a fénysugarat, és legyen úttörő bálvány mások számára.
A világ fényesebben fog ragyogni, mert ha sikerül, másokat is arra ösztönöz, hogy új magasságokba emelkedjenek.

Gyújtsa meg tehát a benne lakozó lángot. Itt az ideje, hogy felkarolja hatalmát, és inspiráljon egy generációt. Legyen a saját bálványa.
Az Idôle Le Parfumhoz hűen az Idôle L'Intense egy olyan illat, amelynek középpontjában egy erős addiktív tiszta harmonikus illat áll, valamint egy ragyogó virágos szívjegy, amely élénk ciprus akkordba és érzéki vaníliába van csomagolva. Élénk és ragyogó rózsa és egy kaleidoszkóp jázmin, így lesz ez a tökéletes parfüm a ragyogóbb érzetért a bőrön.
Az Idôle parfüm éles és dinamikus sziluettje úgy lett kialakítva, hogy természetesen illeszkedjen a kézhez, lehetővé téve a zökkenőmentes és élvezetes alkalmazást. Az Idôle L'Intense egy lángszerű illat, éles és radikális, vörösen izzó szívvel. Egy égő láng az parfüm üvegének széleit és hátát borító arany intenzitásának köszönhetően. Lángoló illat az üveg átlátszóságán keresztül, felfedve az Idole nő legragyogóbb változatát.
ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● LINALOOL ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● COUMARIN ● BENZYL BENZOATE ● FARNESOL ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● CITRAL ● EUGENOL ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●

EZEKET IS KEDVELHETI

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét