Main content

Idôle L'Intense

Eau de parfum

Lobbantsa lángra a siker tüzét, tegye ragyogóvá a világot az IDÓLE 'INTENSE illattal!  Az Idôle L ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 28,600 Ft
Lobbantsa lángra a siker tüzét, tegye ragyogóvá a világot az IDÓLE 'INTENSE illattal! 
Az Idôle Le Parfum három szenvedélyes és elkötelezett parfümőrje három különböző kontinensről újra egyesült, hogy megalkossák ezt az intenzív, új illatot. Együtt alkották meg az Idôle L'Intense-t, egy perzselő illatot.

Az illat azoknak szól, akik mernek nagyot álmodni; ambiciózus női generációnak, akik erősek és nyitottak.

Itt vannak a holnap vezetői, híresek és sugárzóak, akik meggyújtják a siker lángját, és utat mutatnak másoknak.

Íme az új Idols, akik bátran utat mutatnak másoknak. Azok, akiknek aurája sikert és nagyszerűséget sugároz, inspirálva a mindannyiunkban rejlő Idolt.

Most itt az ideje, gyújtsa meg ezt a fénysugarat, és legyen úttörő bálvány mások számára.
A világ fényesebben fog ragyogni, mert ha sikerül, másokat is arra ösztönöz, hogy új magasságokba emelkedjenek.

Gyújtsa meg tehát a benne lakozó lángot. Itt az ideje, hogy felkarolja hatalmát, és inspiráljon egy generációt. Legyen a saját bálványa.

Rose, Jasmine, Musk, Cedar wood, Vanilla

Az Idôle parfüm éles és dinamikus sziluettje úgy lett kialakítva, hogy természetesen illeszkedjen a kézhez, lehetővé téve a zökkenőmentes és élvezetes alkalmazást. Az Idôle L'Intense egy lángszerű illat, éles és radikális, vörösen izzó szívvel. Egy égő láng az parfüm üvegének széleit és hátát borító arany intenzitásának köszönhetően. Lángoló illat az üveg átlátszóságán keresztül, felfedve az Idole nő legragyogóbb változatát.
ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● LINALOOL ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● COUMARIN ● BENZYL BENZOATE ● FARNESOL ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● CITRAL ● EUGENOL ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét