Main content

Idôle Mascara Set

Szempillaspirál szett

IDÔLE SZEMPILLASPIRÁL SZETT A szett tartalma: - Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black Szempillaspirál ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 11,800 Ft

Idôle Mascara Set

One méretet available
Termékelőnyök

IDÔLE SZEMPILLASPIRÁL SZETT

A szett tartalma:
- Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black Szempillaspirál - 8 ml
- Le Crayon Khôl Mini Eye Pencil 01 Noir Szemceruza - 0.7 g
- Bi-facil Eye Makeup Remover Sminklemosó- 30 ml

Fedezze fel a Lash Idôle-t, a Lancôme legvéknyabb szempillaspirálját, valamint a Le Crayon KhôL szemceruzát és a Bi-Facil szemsminklemosót a tökéletes szemsminkért.

LASH IDÔLE MASCARA, szempillaspirál a lifting és a volumen növelésére
Egy szempillaspirál, amely minden pillát megcéloz és volument ad nekik. A mindig tökéletes eredmény mögött egy speciális ecset és gél textúra kombinációja áll. Pehelykönnyű, és nem nehezíti el a szempillákat. Éppen ellenkezőleg, olyan magasra emeli a szempillákat, ahol még soha nem voltak.

LE CRAYON KHÔL, puha szemceruza
Ez a krémes, ultrapuha szemceruza rendkívül pigmentált színt biztosít, és egy mozdulattal pontosan felvihető. Használja a ceruzát a szeme körül és a vízvonalon.


BI-FACIL, nem zsíros szemsminklemosó
A lipid komponens eltávolítja a szemsminket, a vízbázis pedig egyedi bőrpuhító anyagokat használ, hogy a bőrt tökéletesen tisztán tartsa.
Rázza fel, csepegtessen néhány cseppet egy vattakorongra, és óvatosan nyomja a csukott szemekre, majd finom mozdulatokkal távolítsa el a teljes szemkörnyékről.

*Fogyasztói teszt – 103 nőTeljes összetevő lista

EZEKET IS KEDVELHETI

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét