Main content

L'Absolu Rouge Cream

Krémes rúzs

A L'Absolu Rouge Cream a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Megvan a ragyogó krémes végeredmény, ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 16,900 Ft
L'Absolu Rouge Cream

L'Absolu Rouge Cream

Válasszon árnyalatot
Loading...


TERMÉKELŐNYÖK


LUXUS KRÉMES RÚZS
lipstick

Akár 18 órányi hatás, ragyogó krémes felület és selymes érzés az ajkakon.
A L'Absolu Rouge Cream a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Megvan a ragyogó krémes végeredmény, amire vágysz.


- AKÁR 18 ÓRA CSÁBÍTÓ KÉNYELEM

- KÖNNYŰ TEXTÚRA

- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ?

A rúzs formulája most 30%-os hidratáló rózsabalzsammal gazdagodott, amelyből a rózsa egyenként, kézzel szedett és hialuronsavval van keverve.

Akár 18 óra kényelem. Akár 60 fényűző árnyalatban is elérhető, új, csúcskategóriás luxustokba zárva: Franciaországban készült, kifinomultság és méltányosság, minden egyben. Gyönyörű időtlen krémárnyalatok kollekciója, amelyek csábító ajkakkal és tagadhatatlanul intenzív kényelemmel készültek.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Új elegáns tok: kattintson az ikonikus rózsapecsétre, hogy felfedje alatta az ikonikus aranygyűrűt.

ÖSSZETEVŐK

Fedezze fel újra ajkait a L'Absolu Rouge Cream ajakrúzssal: érzéki komfort, sima és élénk ajkak ragyogó krémes felülettel, 60 ragyogó árnyalatban. Az ikonikus formula most 30%-os hidratáló rózsabalzsammal, hialuronsav és hidegen sajtolt olaj keverékével van gazdagítva az akár 18 órán át tartó érzéki komfortért. Élénk színek és fényűző ápolás, kompromisszumok nélkül. Intenzív szín és a kényelem találkozása az ajkakon. Tapasztalja meg időtlen árnyalatainkat vagy a védjegyünkként szolgáló Star Shades-eket, mindezt egy új, Franciaországban gyártott csúcskategóriás luxustokba csomagolva, amely exkluzív gravírozási szolgáltatásunkkal személyre szabható.

VEGYE ÁT A STÍLUST

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét