Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

L'Absolu Rouge Drama Matte

Matt rúzs

A L'Absolu Rouge Drama Matte a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Adjon intenzív színt ajkainak a ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 16,900 Ft

L'Absolu Rouge Drama Matte

L'Absolu Rouge Drama Matte

Válasszon árnyalatot
196 - FRENCH TOUCH
Loading...


TERMÉKELŐNYÖK

RÚZS PÚDERES
MATT BEFEJEZÉSSEL

A L'Absolu Rouge Drama Matte a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Adjon intenzív színt ajkainak a tiszta pigmenteknek köszönhetően. Fedezze fel a gyönyörű, időtlen árnyalatokat egy megújult, luxus csomagolásban, francia eleganciával, felfedve a jellegzetes vékony tokot és az ikonikus aranygyűrűt. Emelje ki az ajkakat egy mozdulattal.


- PÚDERES MATT BEFEJEZÉS

- HOSSZAN TARTÓ

- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Drámai megjelenés, drámaian száraz ajkak nélkül.

Az ikonikus matt rúzs formula most tiszta pigmentekkel gazdagodik az intenzív friss színekért és rózsa kivonatokkal a tartós luxus érzetért. 18 árnyalatban kapható, új, luxus tokba csomagolva: Franciaországban készült, kifinomultság és tudás, minden egyben. Élénk színek és luxus törődés, kompromisszumok nélkül. A szín intenzitása találkozik az ajkak kényelmével. Nincs több kifakult ajak.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Új elegáns tok: kattintson az ikonikus rózsapecsétre, hogy felfedje alatta az ikonikus aranygyűrűt.

ÖSSZETEVŐK

Készüljön fel a végtelenül merész matt felületre a L'Absolu Rouge Drama matt ajakrúzssal: hosszan tartó kényelem, hibátlan szín és púderes matt hatás. Vigye fel egyetlen mozdulattal , és válasszon 18 árnyalat közül. Drámai hatás drámaian száraz  ajkak nélkül. Az ikonikus formula most tiszta pigmentekkel gazdagodik az intenzív, tartós színért, és rózsakivonatokkal a luxus  kényelem érdekében. Élénk színek és fényűző ápolás, kompromisszumok nélkül. Intenzív szín és a kényelem találkozása az ajkakon. Tapasztalja meg időtlen árnyalatainkat vagy a védjegyünkként szolgáló Star Shades-eket, mindezt egy új, Franciaországban gyártott csúcskategóriás luxustokba csomagolva, amely exkluzív gravírozási szolgáltatásunkkal személyre szabható.

BEFORE/AFTER

Discover 18 shades of dramatic impact.

HOW TO APPLY IT

  1. For a full coverage in one stroke, use the high point of the petal bullet to line the cupid's bow.
  2. Start at the center of the lip and moving outward - its intense pure pigments will dress up your lips.
  3. While its velvety texture delivers lasting luxurious comfort, feel its comfortable wear. Precise, effortless, for beautiful and absolutely matte lips.

VEGYE ÁT A STÍLUST

MEGNÉZEM

LEGYEN TELJESEN ÖNMAGA

Fedezze fel az új Absolu Rouge Matte ajakrúzst Amanda Seyfrieddel.

További videók megtekintése

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

A LANCÔME-TÓL AZ OTTHONÁIG AZ ÉLMÉNY IGAZÁN KÜLÖNLEGES.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét