Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

L'Absolu Rouge Drama Matte

Louvre limitált kiadás

Készülj fel a végső, merész és matt végeredményre a L'Absolu Rouge Drama matt rúzzsal: hosszan tartó ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 23,650 Ft

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS

L'Absolu Rouge Drama Matte

L'Absolu Rouge Drama Matte

Válasszon árnyalatot
LC LAR MATTE LOUVRE 2023 196 OS
Loading...
text

LIMITÁLT KIADÁSÚ PÚDERES, MATT FELÜLET, HOSSZANTARTÓ KÉNYELEM ÉS KOMFORT

Készülj fel a végső, merész és matt végeredményre a L'Absolu Rouge Drama matt rúzzsal: hosszan tartó kényelem, hibátlan színek és púderes matt felület. Egyetlen mozdulattal felvihető. Drámai hatás a kellemetlenül száraz ajkak érzete nélkül.
Az ikonikus formula most tiszta pigmentekkel az intenzív, merész színért és rózsakivonatokkal a hosszan tartó, fényűző kényelemért. Élénk szín és luxus ápolás kompromisszumok nélkül. Az intenzív szín és a komfortos érzetű ajkak párosa.


Termékelőnyök

- AZ AJKAK KÉNYELMÉÉRT
- PÚDERES MATT FELÜLET
- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A szépségről szóló történetekbe csomagolt rúzsok. Mesterművek, amelyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. A Louvre termei és galériái által inspirált vörös árnyalatok.
Az ikonikus matt rúzs formulája most tiszta pigmentekkel és rózsakivonatokkal gazdagodott az intenzív, friss színért, valamint a hosszan tartó luxus kényelemért.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Emeld ki ajkaidat egyetlen mozdulattal az új rúzzsal, amelynek szirom alakú formája ultraprecíz felvitelt tesz lehetővé.

text

ÖSSZETEVŐK

A szépség történeteibe csomagolt rúzsok. 2 remekmű, melyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. 2 vörös árnyalat, melyeket a Louvre termei és galériái ihlettek.

ELŐTTE/UTÁNA

A szépségről szóló történetekbe csomagolt rúzsok. Mesterművek, amelyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. A Louvre termei és galériái által inspirált vörös árnyalatok.

A SZÉPSÉG ÉLŐ MŰVÉSZET

Fedezd fel a két híres francia intézmény ikonikus együttműködését: Lancôme x Louvre!

REMEKMŰVEK A LANCÔME ÚJ INTERPRETÁCIÓJÁBAN

Lancôme x Louvre

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét