Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

L'Absolu Rouge Intimatte utántöltő

Rúzs utántöltő

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte egy krémes hatású matt rúzs, mely egy könnyedén építhető, kényelm ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 12,070 Ft

ÚJ REFILL

L'Absolu Rouge Intimatte utantoltő

L'Absolu Rouge Intimatte utántöltő

Válasszon árnyalatot
289_FRENCH_PELUCHE
Loading...
text

TERMÉKELŐNYÖK


Krémes hatású matt rúzs

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte egy krémes hatású matt rúzs, mely egy könnyedén építhető, kényelmes viseletet biztosít. Fátyolszerű érzékiséget és bársonyos kényelemérzetet nyújt. A mesterien kialakított új magas minőségű rose gold luxus külsőt Franciaországban álmodták meg, kiemelve az ikonikus vékony alakot és a különleges arany gyűrűt.


— PUHA, MATT AJKAK

— A „MEZETLEN” AJAK ÉRZÉSE

— HOSSZAN TARTÓ KÉNYELEM


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte rúzs immár újratölthető. A L'Absolu Rouge Intimatte egy könnyű matt rúzs, amely ideális mind a finom, mind a rétegezhető, hangsúlyosabb megjelenéshez is. Összetételének köszönhetően ápolja az ajkakat, és olyan érzetet kelt, mintha nem is viselnénk sminket.

A L'Absolu Rouge Intimatte rúzs tökéletes az elkenődött hatás eléréséhez is. Adjon új dimenziót ajkainak! Vigye fel a L'Absolu Rouge Intimatte rúzst, majd az ujjbegyeivel finoman kenje el az ajkak kontúrján is.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Az aktuális árnyalat kicseréléséhez nyissa ki a L'Absolu Rouge rúzst, fogja meg a rúzst az aranygyűrűnél fogva, és húzza ki az tokból. Helyezze a L'Absolu Rouge utántöltőt az aranygyűrűs alapba, és nyomja meg erősen, amíg a helyére nem kattan.

Para reemplazar tu tono actual, abre tu barra de labios L'Absolu Rouge Intimatte, sostén la barra de labios por la parte inferior donde se encuentran los anillos engarzados y retira la barra donde se encuentra el labial. Inserta la recarga de L'Absolu Rouge Intimatte en la base donde se encuentran los anillos engarzados, y presiona firmemente hasta escuchar un click. Lleva la elegancia a donde quiera que vayas: encapsulado en un elegante diseño femenino de oro rosa y refinado con detalles de joyería: el icónico sello de rosa revela L’Absolu Rouge Intimatte, tu belleza al natural.

ÖSSZETEVŐK

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét