Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

L'Absolu Rouge Intimatte utántöltő

Rúzs utántöltő

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte egy krémes hatású matt rúzs, mely egy könnyedén építhető, kényelm ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 13,700 Ft

ÚJ REFILL

L'Absolu Rouge Intimatte utantoltő

L'Absolu Rouge Intimatte utántöltő

Válasszon árnyalatot
289 - FRENCH PELUCHE
Loading...
text

TERMÉKELŐNYÖK


Krémes hatású matt rúzs

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte egy krémes hatású matt rúzs, mely egy könnyedén építhető, kényelmes viseletet biztosít. Fátyolszerű érzékiséget és bársonyos kényelemérzetet nyújt. A mesterien kialakított új magas minőségű rose gold luxus külsőt Franciaországban álmodták meg, kiemelve az ikonikus vékony alakot és a különleges arany gyűrűt.


— PUHA, MATT AJKAK

— A „MEZETLEN” AJAK ÉRZÉSE

— HOSSZAN TARTÓ KÉNYELEM


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte rúzs immár újratölthető. A L'Absolu Rouge Intimatte egy könnyű matt rúzs, amely ideális mind a finom, mind a rétegezhető, hangsúlyosabb megjelenéshez is. Összetételének köszönhetően ápolja az ajkakat, és olyan érzetet kelt, mintha nem is viselnénk sminket.

A L'Absolu Rouge Intimatte rúzs tökéletes az elkenődött hatás eléréséhez is. Adjon új dimenziót ajkainak! Vigye fel a L'Absolu Rouge Intimatte rúzst, majd az ujjbegyeivel finoman kenje el az ajkak kontúrján is.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Az aktuális árnyalat kicseréléséhez nyissa ki a L'Absolu Rouge rúzst, fogja meg a rúzst az aranygyűrűnél fogva, és húzza ki az tokból. Helyezze a L'Absolu Rouge utántöltőt az aranygyűrűs alapba, és nyomja meg erősen, amíg a helyére nem kattan.


ÖSSZETEVŐK

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét