Main content

La Nuit Trésor - Le Parfum

Régi ár Új ár 32 750 Ft

A La Nuit Trésor szenvedélyét egy újabb szintre emeli a La Nuit Trésor Le Parfum, a termékcsalád új, ... Olvassa el a teljes leírást

560 ember nézte ezt a terméket mostanában
ÚJ
La Nuit Tresor - Le Parfum

La Nuit Trésor - Le Parfum

Le parfum

PDP Tabs

AZ ILLATRÓL

LA NUIT TRÉSOR LE PARFUM, EGY ÚJ ÉRTÉKES PILLANAT, MINT EGY BÁRSONYOS SZERELEM
A La Nuit Trésor szenvedélyét egy új szintre emeli a La Nuit Trésor Le Parfum, a termékcsalád legintenzívebb illata. Új illatunk az abszolút rózsa elixírje, keserű kakaókivonattal és feketeribizli jegyekkel borítva.
✓ Intenzív és érzéki illat
✓ Hosszan tartó elegancia
✓ Titokzatos és szenvedélyes


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Egy találkozás a szenvedély és a vágyott szerelem gyengédsége között. A La Nuit Trésor romantikáját új szintre emeli a termékcsalád legintenzívebb illata, a La Nuit Trésor Le Parfum.
A Lancôme új illata az abszolút rózsa elixírje, keserű kakaókivonattal és feketeribizli jegyekkel borítva. A zöld és a piros gyümölcsök illatai között a feketeribizli új érintése, amely a rózsához és a kakaóhoz könnyű és fás jegyeket ad.
A Le Parfum egy tökéletes társ és egy új, értékes pillanat az éjszakában. Az illat gyémánt alakú üvegben, a sötétlila különböző árnyalataival és bársonyszalaggal ölelve képviseli a meghittséget és a végtelen eleganciát.


MIT KELL MÉG TUDNIA

A La Nuit Trésor Le Parfum az összetevők titokzatos hármasával nyit: a damaszkuszi rózsa elixír egy gazdag illattal kezd, majd a kakaó kivonat kapcsolódik be egy ínycsiklandó érintéssel, majd a feketeribizli által közvetített erő és a pacsuli esszencia zárja az egészet egy gazdag és fás egyensúlyért.


Fedezze fel összetevőinket

A La Nuit Trésor Le Parfum az összetevők titokzatos hármasával nyit. Fedezze fel ezt a szenvedélyes és elragadó illatot.

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP You May Also Like - Global Static

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét