Main content

La Vie est Belle en Rose

Eau de Toilette

A "kristálymosolyként", ismert La Vie est Belle a boldogság ódája. A híres La Vie est Belle eau ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 27,700 Ft

La Vie est Belle en Rose

Select a méretet
A "kristálymosolyként", ismert La Vie est Belle a boldogság ódája.

A híres La Vie est Belle eau de parfum a bergamott és a piros bogyók frissítő gyümölcsös jegyeinek újragondolt kompozíciója. Ekkor elvarázsol egy virágos szívjegy, amely tele van bazsarózsa és rózsa esszenciákkal, amelyek ellenállhatatlan vonzerőt adnak a parfümnek. Az alapjegy a pézsma és a szantálfa meleg akkordjaiból áll.

La Vie Est Belle En Rose meghívja Önt, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézzen a világra. Összpontosítson az élet pozitív oldalára és a körülöttünk lévő boldogságra, annak minden formájában. Az illat tipikus üvegét ezúttal egy jellegzetes rózsaszín szín eleveníti fel, amely az optimista világszemléletet szimbolizálja. A palack nyakára kötött rózsaszín szárnyak a szabadságot jelképezik.
Ez az eau de toilette kiváló minőségű virágos illat. A bazsarózsa illata rózsás, friss jegyet kölcsönöz a parfümnek. A rózsaszirom virágos hatást ad. A La Vie est Belle Eau de Parfum parfüm ikont szantálfaolaj és pézsma hozzáadásával modern eleganciával ruházták fel.
Az illat tipikus üvegje nagyon rózsaszín színű, ami a világ optimista nézetét szimbolizálja. Az üveg nyakát körülvevő rózsaszín szárnyak a szabadságot jelképezik.

EZEKET IS KEDVELHETI

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét