Main content

L'Absolu Rouge Drama Matte

Régi ár Új ár 19,550 Ft

A L'Absolu Rouge Drama Matte a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Adjon intenzív színt ajkainak a ... Olvassa el a teljes leírást

L'Absolu Rouge Drama Matte

L'Absolu Rouge Drama Matte

Matt rúzsTERMÉKELŐNYÖK

RÚZS PÚDERES
MATT BEFEJEZÉSSEL

A L'Absolu Rouge Drama Matte a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Adjon intenzív színt ajkainak a tiszta pigmenteknek köszönhetően. Fedezze fel a gyönyörű, időtlen árnyalatokat egy megújult, luxus csomagolásban, francia eleganciával, felfedve a jellegzetes vékony tokot és az ikonikus aranygyűrűt. Emelje ki az ajkakat egy mozdulattal.


- PÚDERES MATT BEFEJEZÉS

- HOSSZAN TARTÓ

- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Drámai megjelenés, drámaian száraz ajkak nélkül.

Az ikonikus matt rúzs formula most tiszta pigmentekkel gazdagodik az intenzív friss színekért és rózsa kivonatokkal a tartós luxus érzetért. 18 árnyalatban kapható, új, luxus tokba csomagolva: Franciaországban készült, kifinomultság és tudás, minden egyben. Élénk színek és luxus törődés, kompromisszumok nélkül. A szín intenzitása találkozik az ajkak kényelmével. Nincs több kifakult ajak.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Új elegáns tok: kattintson az ikonikus rózsapecsétre, hogy felfedje alatta az ikonikus aranygyűrűt.

ÖSSZETEVŐK

Készüljön fel a végtelenül merész matt felületre a L'Absolu Rouge Drama matt ajakrúzssal: hosszan tartó kényelem, hibátlan szín és púderes matt hatás. Vigye fel egyetlen mozdulattal , és válasszon 18 árnyalat közül. Drámai hatás drámaian száraz  ajkak nélkül. Az ikonikus formula most tiszta pigmentekkel gazdagodik az intenzív, tartós színért, és rózsakivonatokkal a luxus  kényelem érdekében. Élénk színek és fényűző ápolás, kompromisszumok nélkül. Intenzív szín és a kényelem találkozása az ajkakon. Tapasztalja meg időtlen árnyalatainkat vagy a védjegyünkként szolgáló Star Shades-eket, mindezt egy új, Franciaországban gyártott csúcskategóriás luxustokba csomagolva, amely exkluzív gravírozási szolgáltatásunkkal személyre szabható.

BEFORE/AFTER

Discover 18 shades of dramatic impact.

VEGYE ÁT A STÍLUST

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét