Main content

L'Absolu Rouge Drama Matte

Régi ár Új ár 25,070 Ft

Készülj fel a végső, merész és matt végeredményre a L'Absolu Rouge Drama matt rúzzsal: hosszan tartó ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
L'Absolu Rouge Drama Matte

L'Absolu Rouge Drama Matte

Louvre limitált kiadás

text

LIMITÁLT KIADÁSÚ PÚDERES, MATT FELÜLET, HOSSZANTARTÓ KÉNYELEM ÉS KOMFORT

Készülj fel a végső, merész és matt végeredményre a L'Absolu Rouge Drama matt rúzzsal: hosszan tartó kényelem, hibátlan színek és púderes matt felület. Egyetlen mozdulattal felvihető. Drámai hatás a kellemetlenül száraz ajkak érzete nélkül.
Az ikonikus formula most tiszta pigmentekkel az intenzív, merész színért és rózsakivonatokkal a hosszan tartó, fényűző kényelemért. Élénk szín és luxus ápolás kompromisszumok nélkül. Az intenzív szín és a komfortos érzetű ajkak párosa.


Termékelőnyök

- AZ AJKAK KÉNYELMÉÉRT
- PÚDERES MATT FELÜLET
- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A szépségről szóló történetekbe csomagolt rúzsok. Mesterművek, amelyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. A Louvre termei és galériái által inspirált vörös árnyalatok.
Az ikonikus matt rúzs formulája most tiszta pigmentekkel és rózsakivonatokkal gazdagodott az intenzív, friss színért, valamint a hosszan tartó luxus kényelemért.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Emeld ki ajkaidat egyetlen mozdulattal az új rúzzsal, amelynek szirom alakú formája ultraprecíz felvitelt tesz lehetővé.

text

ÖSSZETEVŐK

A szépség történeteibe csomagolt rúzsok. 2 remekmű, melyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. 2 vörös árnyalat, melyeket a Louvre termei és galériái ihlettek.

ELŐTTE/UTÁNA

A szépségről szóló történetekbe csomagolt rúzsok. Mesterművek, amelyek mindegyike a nőiesség történetét meséli el. A Louvre termei és galériái által inspirált vörös árnyalatok.

A SZÉPSÉG ÉLŐ MŰVÉSZET

Fedezd fel a két híres francia intézmény ikonikus együttműködését: Lancôme x Louvre!

REMEKMŰVEK A LANCÔME ÚJ INTERPRETÁCIÓJÁBAN

Lancôme x Louvre

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét