Main content

Lash Idôle Waterproof Mascara

Régi ár Új ár 15 500 Ft

VÍZÁLLÓ, DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL A következő generációs szempillaspirál minden egyes szempillát mege ... Olvassa el a teljes leírást

Lash Idole Waterproof Mascara

Lash Idôle Waterproof Mascara

VÍZÁLLÓ, DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL

PDP Product description section

TERMÉKELŐNYÖK

VÍZÁLLÓ, DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL

A következő generációs szempillaspirál minden egyes szempillát megemel és dúsít. A tökéletesen színező hatás érdekében: víz-, maszat- és napi cselekvés álló, miközben a szempillák puhának érződnek és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap.

MEGEMELT PILLÁK
KIEMELKEDŐ VOLUMEN
VIZÁLLÓ HATÁS 24 ÓRÁN ÁT

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Ez a volumen növelő, vízálló szempillaspirál megemeli a pillákat és nyitottabb tekintetet biztosít. Ez egy csomómentes szempillaspirál, amely akár 24 órán keresztül kitart, miközben könnyen eltávolítható. Ez valóban a tökéletes szempillaspirál minden típusú szempilla eléréséhez.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Egy korszakalkotó szempillaspirál 125 különböző méretű sörtével és 360 mikrosörtével. Egy radikálisan új gél emulziós szempillaspirál formula, amely pehelykönnyű érzést és csomómentességet biztosít, valamint 24 órás vízállóságot ígér. Szemészeti ellenőrzés mellett tesztelve. Alkalmas érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselőknek is.
text
PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét