Main content

Mille Et Une Roses

Eau De Parfum

A grasse-i Domaine de la Rose megnyitása alkalmából Lancôme visszatér történelmi Mille et Une Roses ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 95,800 Ft

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

text

TERMÉKELŐNYÖK


A DOMAINE DE LA ROSE ESSZENCIÁJA ÉS KÖLTÉSZETE


A grasse-i Domaine de la Rose megnyitása alkalmából Lancôme visszatér történelmi Mille et Une Roses illatához, amely immár 97%-ban természetes eredetű* összetevőkből készül, és megragadja szülőföldünk különleges esszenciáját és költészetét. A rózsa kvintesszenciája. Szublimált, természetes és modern. Legmeglepőbb arcát tárja fel előttünk. *Az összetevők akkor tekinthetők természetesnek, ha természetes állapotuk nem változott meg, és ha a feldolgozás után is tartalmazzák eredeti molekulaszerkezetük több mint 50%-át.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Hajnal, május első napjaiban. A mezőkön megjelennek a mandarin és a bergamott legfényesebb szikrái. Egy pillanatra mélyen belélegezzük a frissen szedett rózsa illatát. Egyesek még bimbósak, másoknak már kipattant a virágja. Szirmaik még harmatosak. Illatuk a Lancôme rózsákra oly jellemző friss, ragyogó jegyekkel tölti meg a levegőt.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Nagy múltú és rendkívül népszerű illatunk legújabb alakjában immár 97%-ban természetes összetevőkből áll, és csodálatos, virágos utazást kínál. A Lancôme most először készített egy olyan természetes illatot, amely exkluzív rózsánkat dicsőíti.
A Mille et Une Roses összetétele nem tartalmaz semmilyen színezéket, a készítmény természetes színe úgy tűnik ragyog az értékes üvegben, mint egy 1001 rózsából álló csokor tiszta arannyal bevonva. Ebből az arany lemezből tárul ki örökségünk kapuja, amely elvezet minket a napsütötte déli tájak vidékére, a költészet rejtekébe. Arannyal övezett illatos utazás. Meghívó, amely Grasse-ban található Domaine de la Rose arany kapuján invitál be bennünket.

ÖSSZETEVŐK

Sétáljon keresztül a Grasse-i Domaine de la Rose arany kapuján, ahol a frissen szedett rózsacsokrok a ragyogó mandarin és bergamott szikráit hordozzák.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét