Main content

Monsieur Big Mascara Set

Szempillaspirál szett

MONSIEUR BIG SZEMPILLASPIRÁL SZETT A szett tartalma: - Monsieur Big Mascara 01 szempillaspirál (10 ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 10,600 Ft

Monsieur Big Mascara Set

One méretet available


Termékelőnyök

MONSIEUR BIG SZEMPILLASPIRÁL SZETT

A szett tartalma:
- Monsieur Big Mascara 01 szempillaspirál (10 ml)
- Le Crayon Khôl mini 01 noir szemceruza (0.7 g)
- Bi-Facil Eye Makeup Remover sminklemosó (30 ml)

Fedezze fel a Monsieur Big-et, a Lancôme legmerészebb szempillaspirálját és ikonikus rutinját szemének a Le Crayon KhôL szemceruzával és Bi-Facil szemsminklemosóval.

MONSIEUR BIG MASCARA, egy szempillaspirál nagy volumenért.
A műszempilla effektus akár 12-szer nagyobb volument* biztosít az eddigi legdrámaibb szempillákhoz, akár 24 órán át. A puha kefe és a hullámos szálas sörték nagy intenzitású ultraibolya pigmenteket bocsátanak ki, és minden pillát egyenletesen vonnak be festékkel, hogy megakadályozzák a csomósodást és az elkenődést.

LE CRAYON KHÔL, puha szemceruza
Ez a krémes, ultrapuha szemceruza rendkívül pigmentált színt biztosít, és egy mozdulattal pontosan felvihető. Használja a ceruzát a szeme körül és a vízvonalon.


BI-FACIL, nem zsíros szemsminklemosó
A lipid komponens eltávolítja a szemsminket, a vízbázis pedig egyedi bőrpuhító anyagokat használ, hogy a bőrt tökéletesen tisztán tartsa.
Rázza fel, csepegtessen néhány cseppet egy vattakorongra, és óvatosan nyomja a csukott szemekre, majd finom mozdulatokkal távolítsa el a teljes szemkörnyékről.

*Műszeres teszt.
EZEKET IS KEDVELHETI

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét