Main content

Monsieur Big Mascara

Régi ár Új ár 15 500 Ft

Ismerje meg a Monsieur Big-et. Másra nem lesz szüksége. AKÁR 12-SZER DÚSABB PILLÁK: A dúsító ... Olvassa el a teljes leírást

Monsieur Big Mascara

Monsieur Big Mascara

Akár 24 órán át tartó dúsító szempillaspirál

PDP Product description section

Termékelőnyök


ALKOSSON NAGY ÉS HOSSZANTARTÓ PILLÁKAT

SZEREZZE MEG A HAMIS PILLANTÁST Mondjon búcsút a műszempilláknak a Monsieur Big volumennövelő szempillaspiráljával.

• AKÁR 12X NAGYOBB VOLUMEN

• AKÁR 24 ÓRÁS VISELÉS

• ULTRA PUHA KEFE

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A dúsító szempillaspirál applikátorával már egyetlen mozdulattal hatalmas hatást érhet el: szempillái vastagabbnak tűnnek, mint valaha. Sörtéi különösen puha rostokból készültek, amelyek hihetetlenül lágyan ölelik körbe a szempillákat, sima felvitelt biztosítva, miközben könnyedén megemelik és el is választják egymástól a pillákat. Ráadásul innovatív formulája könnyedén siklik a pillákon a felvitelkor, majd akár 24 órán keresztül is tartós hatást biztosít. Ultrasötét pigmentjei a lehető legfeketébb intenzitást hozzák létre.

MIT KELL MÉG TUDNIA

EGY NAGY FORMULA, amelyet rúzsok inspiráltak: Lágy gyanták és polimer kötőanyagok biztosítják a tökéletes tapadást és az intenzív, rétegezhető dúsítást. Filmképző polimerek védik a szempillát egész nap: nem hullik, nem kenődik. Ultrafekete vas-oxid nyeli el a fényt a feketénél is feketébb hatásért. EGY NAGY APPLIKÁTOR: Puha, hullámos sörték teszik letetővé az intenzív dúsítást és az érzéki felvitelt. Formulával feltöltött kapszulái mindig épp a megfelelő mennyiségű festéket juttatják a pillákra. A krémes festék simán és könnyedén vihető fel.


text
WHY IT'S UNIQUE
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP You May Also Like - Global Static

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét