Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

Monsieur Big Mascara

Akár 24 órán át tartó dúsító szempillaspirál

Ismerje meg a Monsieur Big-et. Másra nem lesz szüksége. AKÁR 12-SZER DÚSABB PILLÁK: A dúsító ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 14,900 Ft

Monsieur Big Mascara

Monsieur Big Mascara

Egy árnyalat érhető el
01 Black
Loading...

Termékelőnyök


ALKOSSON NAGY ÉS HOSSZANTARTÓ PILLÁKAT

SZEREZZE MEG A HAMIS PILLANTÁST Mondjon búcsút a műszempilláknak a Monsieur Big volumennövelő szempillaspiráljával.

• AKÁR 12X NAGYOBB VOLUMEN

• AKÁR 24 ÓRÁS VISELÉS

• ULTRA PUHA KEFE

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A dúsító szempillaspirál applikátorával már egyetlen mozdulattal hatalmas hatást érhet el: szempillái vastagabbnak tűnnek, mint valaha. Sörtéi különösen puha rostokból készültek, amelyek hihetetlenül lágyan ölelik körbe a szempillákat, sima felvitelt biztosítva, miközben könnyedén megemelik és el is választják egymástól a pillákat. Ráadásul innovatív formulája könnyedén siklik a pillákon a felvitelkor, majd akár 24 órán keresztül is tartós hatást biztosít. Ultrasötét pigmentjei a lehető legfeketébb intenzitást hozzák létre.

MIT KELL MÉG TUDNIA

EGY NAGY FORMULA, amelyet rúzsok inspiráltak: Lágy gyanták és polimer kötőanyagok biztosítják a tökéletes tapadást és az intenzív, rétegezhető dúsítást. Filmképző polimerek védik a szempillát egész nap: nem hullik, nem kenődik. Ultrafekete vas-oxid nyeli el a fényt a feketénél is feketébb hatásért. EGY NAGY APPLIKÁTOR: Puha, hullámos sörték teszik letetővé az intenzív dúsítást és az érzéki felvitelt. Formulával feltöltött kapszulái mindig épp a megfelelő mennyiségű festéket juttatják a pillákra. A krémes festék simán és könnyedén vihető fel.


Teljes összetevő lista
text

MEGNÉZEM

TUDJA MEG, MIÉRT SZERETI MINDENKI 

A Monsieur BIG szempillaspirál minden nő merészebb oldalát emeli ki.

További videók megtekintése

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét