Main content

Ombre Hypnôse Mono

Mono szemhéjpúder. Magasfényű

Használja a Lancôme Ombre Hypnôse szemhéjfestéket az intenzív, figyelmet megragadó tekintetért, akár ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 18,900 Ft
Ombre Hypnose Mono

Ombre Hypnôse Mono

Válasszon árnyalatot
I202 Erika F
Loading...
Használja a Lancôme Ombre Hypnôse szemhéjfestéket az intenzív, figyelmet megragadó tekintetért, akár természetes napközbeni, akár csábítóan füstös esti sminket szeretne!

Mindegy, hogy finoman elegáns akar lenni némi áttetsző színnel a szemén, vagy intenzíven fedő, merész és drámai külső mellett dönt, csomósodásmentes szemsmink termékünk minden egyes alkalommal egyenletesen sima, egymásra rétegezhető fedést biztosít.

AZ OMBRE HYPNÔSE MONO HASZNÁLATA
A természetes, nyitott tekintetért vigye fel a szemhéjpúdert a teljes szemhéjra és/vagy a szemöldökcsontra. A szem ívét vagy a szemöldökét emelje ki egy élénkebb árnyalattal, így friss, üde színt visz a sminkbe.
• Intenzív pigmentek
• Egyenletes, természetesen hétköznapi szemsmink
• Rétegezhető fedés

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét