Main content

Richelieu Wing Palette

Régi ár Új ár 43 600 Ft

A Richelieu Wing Palette egy highlightert és négy egyedi szemhéjfesték-árnyalatot kombinál, amelyeke ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
Richelieu Wing Palette

Richelieu Wing Palette

Louvre limitált kiadás

PDP Product description section
text

RICHELIEU WING PALETTE

A szépség lényegének feltárása

A Richelieu Wing Palette egy highlightert és négy egyedi szemhéjfesték-árnyalatot kombinál, amelyeket a Louvre híres Richelieu Galériája ihletett.


Termékelőnyök

- RAGYOGÓ ARCBŐR
- GYÖNYÖRŰ, RÉTEGEZHETŐ ÁRNYALATOK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A Louvre Richelieu-szárnya által inspirált terméket Lisa Eldridge alkotta meg.

MIT KELL MÉG TUDNIA

A színpalettát a Lancôme Corinna, a görög költőnő Kr. e. 5. századi mellszobrára utalva hozta létre, amely a Louvre Richelieu-szárnyában látható. A Lisa Eldridge kreatív műhelyéből származó palettához a galéria tereit elárasztó napfény adta az ihletet, amelynek csillogása kiemeli a szobrok körvonalait, és feltárja azok csendes, megigéző szépségét.
A Richelieu galéria varázslatos fényei inspirálták ezt az organikus és költői szemhéjfestékpalettát, amelyet a különleges, a színeknek intenzitást és csillogást kölcsönző technológia tesz még feltűnőbbé.
Minden árnyalat a Richelieu-szárny egy-egy részéről vagy annak környezetéről kapta a nevét; a Cour Puget által inspirált olíva szemhéjfestéktől a Cour Carrée világos bronzszínén át a Cour Marly márványos árnyalatáig és a Királyi Palota rózsaszínjéig.

text
BEFORE / AFTER

ELŐTTE/UTÁNA

Készíts ikonikus sminkeket, melyeket a Louvre múzeum belső tereinek fénye ihletett.


A színek nagyon lágyak és könnyen keverhetők. Ezeket az árnyalatokat használhatod highlighterként világosabb és sötétebb bőrtónusokon, vagy különböző módon kombinálhatod őket. Alkalmazhatod őket az ujjaddal vagy ecsettel, a szemen és az ajkakon.

VIDEO 1

A SZÉPSÉG ÉLŐ MŰVÉSZET

Fedezd fel a két híres francia intézmény ikonikus együttműködését: Lancôme x Louvre!

ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

  1. Készítsd fel bőrödet az Advanced Généfique szérum felvitelével.
  2. Válaszd ki a palettáról a kedvenc árnyalatodat, és vidd fel a szemhéjadra.
  3. Használd a hozzád illő színt highlighterként az arcodon.
  4. Egészítsd ki a megjelenést egy rúzzsal a limitált kiadású Louvre kollekcióból.
VIDEO 2

SMINK MESTERMŰ

HE CONG TALÁLKOZIK KREATÍV IGAZGATÓNKKAL, LISA ELDRIDGE-DZSEL A LOUVRE-BAN


Ez a paletta Corinna, a Kr. e. 5. századi görög költőnő szobra előtt tiszteleg, amely a Louvre Richelieu-szárnyában látható. A Lisa Eldridge által készített paletta költőiségét a galéria mágikus fényei ihlették, melyek a szobrok körvonalain megtörve feltárják azok lélegzetelállító szépségét.
A paletta árnyalatai a Prisma technológiának köszönhetően tökéletes színhatást és csillogást biztosítanak.
Minden árnyalat a Richelieu-szárny egy-egy részlegéről kapta a nevét; a Cour Puget által inspirált Peridot szemhéjfesték árnyalatától a Cour Carrée rézszínű világos árnyalatig; a Cour Marly márvány árnyalatától a Királyi Palota rózsaszín árnyalatáig.

MASTERPIECES REINTERPRETED

REMEKMŰVEK A LANCÔME ÚJ INTERPRETÁCIÓJÁBAN

Image

CORINNE, GÖRÖG KÖLTŐNŐ

Corinne, a görög költőnő romantikus példakép, egy modern nő, aki függetlenül és szenvedélyeihez hűen él, beutazva egész Európát. Ő Madame de Staël Corinne avagy Itália (1807) című regényének hősnője.
A Louvre Richelieu-szárnyában kiállított mellszobra Edme Etienne François Gois francia szobrászművész alkotása, aki 1836-ban márványban ragadta meg Corinna legendás szépségét. Egyszerű tunikába öltözött alak, határozott arckifejezéssel, hosszú hajfürtjei a vállára omlanak.

GET THE LOOKS

GET THE LOOKS

VIDEO 3

Lancôme x Louvre

PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét