Main content

TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING BRONZER

Régi ár Új ár 30 150 Ft

C.E. SKIN TRANSFORMING BRONZERAz új, szérummal telített Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Tra ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ
TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING BRONZER

TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING BRONZER

Bronzosító púder

PDP Tabs


Az új, szérummal telített Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming bronzosító 24 órán át tartó napsütötte hatást biztosít az innováció, a technológia és a bőrápolás ötvözése révén. C-vitamin-származékkal, E-vitaminnal és Moringa-olajjal gazdagított, légáteresztő és könnyen eldolgozható textúra a természetes bronzosságért, amely akár 24 órán át tart. Élvezze a napsütötte hatást az év minden napján ezzel az építhető és könnyed, matt púderes bronzosítóval.

✓ ÉPÍTHETŐ SZÍNHATÁS AZ AZONNALI NAPBARNÍTOTT BŐRÉRT ÉS A TERMÉSZETES MATT HATÁSÉRT

✓ BŐRBE OLVADÓ SZÍN ÉS TEXTÚRA, AMELY AKÁR 24 ÓRÁN ÁT IS TART

✓ BŐRÁPOLÓ ÖSSZETEVŐKKEL GAZDAGÍTOTT FORMULA A FRISS MEGJELENÉSŰ BŐRÉRT

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ
Érjen el tökéletes, napsütötte hatást ezzel a könnyedén felvihető bronzosítóval, amelynek innovatív textúrája egyenletesen eldolgozható. C-vitamin-származékkal és E-vitaminnal átitatva nemcsak azonnali napcsókolt, matt végeredmény érhető el, hanem táplálja is az arcbőrt. Építhető formulájával érheti el a kívánt színintenzitást, akár 24 órán át tartó kényelmes viseletet biztosítva. Lisa Eldrige nemzetközi sminkszakértő együttműködésével kifejlesztett 7 árnyalatból választhatja ki az arcszínéhez tökéletesen illeszkedő bronzosítót.

ALKALMAZÁS
1. Vigye fel a Lancôme Advanced Génifique szérumot az arcára és masszírozza felfelé az azonnali hidratál bőrért

2. Vigye fel a Lancôme Teint Idole Ultra Wear alapozót a hibátlan fedés érdekében

3. Használjon korrektort kiemeléshez és kontúrozáshoz

4. Bronzosítsa arcbőrét a Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Bronzosítóval. Használjon nagy ecsetet, és körkörös mozdulatokkal vigye fel ott, ahol a nap éri a bőrt (arc, orr, halánték és áll).

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP You May Also Like - Global Static

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét