Main content

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett.

Trésor Eau De Parfum 30 ml Set

Limitált készlet anyák napjára.

TRÉSOR EAU DE PARFUM 30 ML – LIMITÁLT KIADÁS ANYÁK NAPJÁRA ANYÁK NAPJÁRA AJÁNDÉKOZZ SZERETETET I ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 30,100 Ft

AZ ILLATRÓL

TRÉSOR EAU DE PARFUM 30 ML – LIMITÁLT KIADÁS ANYÁK NAPJÁRA
ANYÁK NAPJÁRA AJÁNDÉKOZZ SZERETETET

Idén ünnepeld színekkel a közted és édesanyád között lévő csodálatos köteléket! Minden szín mögött ott rejlik a vágy, hogy boldoggá tedd őt.
Hozd el neki az összes színt a limitált kiadású Lancôme anyák napi ajándékkészlettel, az ikonikus Lancôme rózsával, amely tarka és modern színekben pompázik.
Kényeztesd őt az exkluzív Trésor illatkészlettel.

Az anyák napi készlet a következőket tartalmazza:
● Trésor Eau de Parfum 30 ml
● Trésor testápoló 50 ml

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Örvendeztesd meg anyukádat egy olyan ajándékkal, amely éppoly gondoskodó és szeretettel teli, mint ő. Ez a különleges ajándékkészlet környezetbarát kialakítású, így igazán felelősségteljes figyelmesség.
Valamennyi limitált kiadású ajándékcsomagunk 100%-ban újrahasznosítható kartonból és FSC papírból készül. A Trésor a gyengédség és a nagylelkűség keveréke.
Rózsa, melyet őszibarack és sárgabarack borít be finoman. Ölelésre csábító púderes árnyalatok virágcsokra.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Azt beszélik, hogy a Trésor üvegcséjét a Colette tintatartók ihlették, amelyek mindig készen állnak arra, hogy a tüzes szerelmes levelek minden erejét magukban hordozzák. Mások továbbra is Párizs és a Louvre üvegpiramisa előtti tisztelgést látják benne... De mint minden igazi kincs esetében, az ő titkai is érinthetetlenek... Mint ahogy az abszolút szerelem örök egyesülését jelképező fekete gyűrű alatt rejlő matéria titkai is.

text
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét