Main content

Absolue L´Extrait The Elixir Lotion

Régi ár Új ár 125 800 Ft

TESTÁPOLÓ A BŐR TEXTÚRÁJÁNAK TONIZÁLÁSÁRA

ÚJ
Absolue L´Extrait The Elixir Lotion

Absolue L´Extrait The Elixir Lotion

TESTÁPOLÓ A BŐR TEXTÚRÁJÁNAK TONIZÁLÁSÁRAA FIATALOS BŐR ELIXÍRJE

Bemutatjuk az Absolue Rose Black Tech™ nevet viselő egyedülálló technológiai eljárást, amelynek köszönhető az új exkluzív hatóanyagunk, az Absolue Blackbiosis™, ami a kezdetektől aktiválja a bőr hosszú élettartamát.
A L'Extrait egyedülálló ápolásának első lépése az Elixir testápoló, amely az Absolue Blackbiosis™ segítségével rózsa mikrorészecskéket juttat a bőrbe.
A bőr a hidratálás és tonizálás kettős hatásának köszönhetően energizálódik és élénkebb lesz.
AKTIVÁLJA A BŐR HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁT A KEZDETEKTŐL
FRISSÍTŐ ÉRZÉS
TONIZÁLÓ HIDRATÁLÁS

Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, egy rendkívül rugalmas és alkalmazkodóképes mikrofermentumból készül, amelyet exkluzív területünk korszerű vizsgálata során azonosítottunk; a Plateau de Valensole mélységének teljes sötétségében.
Több mint 2 000 órányi kutatás után az Absolue elsajátította és felerősítette ennek a mikrofermentumnak az erejét egy egyedülálló biotechnológiai eljárás, a Rose Black Tech™ segítségével.
Az Absolue Blackbiosis™ és az Absolue Perpetual Rose™ kombinációja bizonyítottan +43%-kal tölti fel a bőr öregedésgátló molekuláját: a NAD+-t.
Az örök fiatalság végső elixírje most az új Elixir krémünkben. Aktiválja a bőr hosszú élettartamát a kezdetektől.
Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, amelyet a Rose Black Tech™ segítségével fejlesztettek ki. Egy egyedülálló biotechnológiai folyamatnak köszönhetően, amely 3 fő lépésen alapul:


PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét