Main content

ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR CREAM

Régi ár Új ár 213 650 Ft

AKTIVÁLJA A BŐR HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁT

ÚJ
ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR CREAM

ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR CREAM

AKTIVÁLJA A BŐR HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁT

text

ABSOLUE L EXTRAIT THE ELIXIR CREAM

Bemutatjuk az Absolue Rose Black Tech™ nevet viselő egyedülálló technológiai eljárást, amelynek köszönhető az Absolue Blackbiosis™, az új exkluzív hatóanyagunk, ami a kezdetektől aktiválja a bőr hosszú élettartamát.
A bőrt bársonyos, körülölelő fátyolba burkolja.

AKTIVÁLJA A BŐR HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁT A KEZDETEKTŐL
A BŐR ÚJRA TÖMÖREBB LESZ
HARMONIKUSAN MEGEMELKEDIK
A BŐR TEXTÚRÁJA FINOMABBÁ VÁLIK


Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, egy rendkívül rugalmas és alkalmazkodóképes mikrofermentumból készül, amelyet exkluzív területünk korszerű vizsgálata során azonosítottunk; a Plateau de Valensole mélységének teljes sötétségében.
Több mint 2 000 órányi kutatás után az Absolue elsajátította és felerősítette ennek a mikrofermentumnak az erejét egy egyedülálló biotechnológiai eljárás, a Rose Black Tech™ segítségével.
Az Absolue Blackbiosis™ és az Absolue Perpetual Rose™ kombinációja bizonyítottan +43%-kal tölti fel a bőr öregedésgátló molekuláját: a NAD+-t.
Az örök fiatalság végső elixírje most az új Elixir krémünkben. Aktiválja a bőr hosszú élettartamát a kezdetektől.

150 kísérletet követően az Absolue megalkotta az Elixir Cream legmodernebb arcápoló krémet, amely egy tökéletes formulaegyensúlyt kínál.
Az Absolue Blackbiosis™ összetevő kettős formulába ágyazott, egy kivételesen friss esszenciát integrál egy tápláló elixírbe.
A bőr tömörsége újjáéled. A volumenek harmonikusan megemelkednek.
Helyreállítja a bőr hosszú élettartamát a kezdetektől.

Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, amelyet a Rose Black Tech™ segítségével fejlesztettek ki. Egy egyedülálló biotechnológiai folyamatnak köszönhetően, amely 3 fő lépésen alapul:


Az öregedési folyamat a stresszel és az alváshiánnyal kombinálva a NAD+ csökkenéséhez vezet, ami négy különböző fiatalsági funkció romlását idézi elő: a sejtek energiája, a sejtek méregtelenítése, az oxidáció elleni védekezés és az Absolue által először kezelt proteosztázis. A NAD+ szint tartós pótlásával az Absolue Blackbiosis™ kombináltan hat: a bőr ragyogására, tömörségére, simaságára, feszességére, a ráncokra és a volumenére - kulcs a bőr fiatalos vitalitásának helyreállításához.

PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét