Main content

ABSOLUE ROSE 80 ESSENCE-IN-LOTION

KONCENTRÁLT TESTÁPOLÓ

Régi ár Új ár 59 500 Ft
ÚJ
ABSOLUE ROSE 80 ESSENCE-IN-LOTION

ABSOLUE ROSE 80 ESSENCE-IN-LOTION

Loading...
PDP Tabs
text

KONCENTRÁLT TESTÁPOLÓ

A legkoncentráltabb Absolue krém, 80% Absolue Rose esszenciával* a feszesebb, simább és erősebb bőrért. Naponta több millió új sejt kerül a felszínre.
*Örök rózsakivonatból, illóolajokból és rózsavízből áll.


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

A biotechnológia által inspirált Absolue új, áttörést jelentő innovációja, a Biotech Renewal Fractions™ a bőr megerősítése mellett segít a bőr megújulásában. A 80%-os Absolue Rose Essence* és az ikonikus öregedésgátló Pro-Xylane™ erejével kombinálva a bőr láthatóan finomodik és hosszabb ideig megmarad.

*Örök rózsakivonatból, illóolajokból és rózsavízből áll.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Az ikonikus Essence-in-Lotion folyékony textúrájú és már egyetlen cseppben is kifejti a 80%-os aktív koncentráció erejét.

Az emulzió koncentrált folyékony formulája a mikrodiffúziós technológiának köszönhetően kétszer gyorsabban szívódik fel a bőrben.


A megújulás új generációja. Naponta több millió új sejt kerül a felszínre egyetlen cseppben lévő 80%-os aktív koncentráció erejének köszönhetően.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét