Main content

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM SKINCARE SET

Limitált kiadás 2023

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 40,100 Ft
Limited Edition
text

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM SKINCARE SET

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt.

MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepekre a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékkészletet tervezett. Kifinomult és fényűző kialakítás, amely újra felfedezi a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:
- ADVANCED GÉNIFIQUE öregedésgátló szérum 30 ml
- RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTID CREAM 15 ml
- ADVANCED GÉNIFIQUE szemkörnyékápoló krém 5 ml
Az idei ünnepekre ajándékozz különleges ajándékot a Lancôme x Louvre termékcsaláddal.KINEK AJÁNLJUK EZT AZ AJÁNDÉKOT:

Bőrproblémák: fakó és dehidratált bőr, ráncok, finom vonalak.
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a száraz, zsíros és érzékeny bőrt is.EGY BŐRÁPOLÁSI RUTIN, AMELY FOKOZZA A RAGYOGÁST ÉS ELLENSÚLYOZZA A BŐR ÖREGEDÉSÉT.

1. LÉPÉS: Vigyük fel az Advanced Génifique szérumot a tonikkal vagy arcbőr-esszenciával megtisztított bőrre, masszírozzuk be az arc és a nyak bőrébe, így egyetlen csepp segítségével megerősíthetjük a bőr hidratáló védőrétegét.

2. LÉPÉS: Masszírozzunk egy borsónyi mennyiségű Advanced Génifique szemkörnyékápoló krémet a szem alá és a szemöldökcsontra. Simítsuk el a finom ráncokat úgy, hogy két ujjal kifelé masszírozzuk a krémet a fülek felé. Masszírozzuk végig a szemkörnyéket, hogy csökkentsük a sötét karikák megjelenését.

3. LÉPÉS : Vigyük fel a Rénergie H.P.N. 300-Peptid krémet az arcra és a nyakra, ezzel rögzítve az előző lépéseket, és segítve a bőr gyorsabb regenerálódását.

MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A TERMÉK?

Ezt az ikonikus szérumot a természetes mikrobiom, azaz a bőrben található mikroorganizmusok természetes ökoszisztémája alapján alkottuk meg. A szérum támogatja ezeket a jótékony mikroorganizmusokat, ezáltal egészségesebb bőrt eredményez. A szérumban található 7 gondosan kiválasztott és összeállított prebiotikum és probiotikum frakcióból álló komplexum csökkenti a finom ráncok és az elszíneződések megjelenését, kiegyenlíti a bőr tónusát, és megakadályozza a ráncok és finom vonalak kialakulását. Az Advanced Génifique emellett hidratálja és mélyen táplálja is az arcbőrt. Hatására a bőr rugalmasabbá és kivételesen ragyogóvá válik.

Teljes összetevő lista
text

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét