Main content

A SZÍN ÉS A DRÁMAI HATÁS EGYESÜLÉSE - ÚJ DRAMA INK FOLYÉKONY MATT AJAKRÚZS

Fedezze fel az Új Drama Ink matt formulájú folyékony ajakrúzst. Egyedülálló formulája könnyen felvihető, matt és elkenődésmentes felületet biztosít egész nap.

A SZÍN ÉS A DRÁMAI HATÁS EGYESÜLÉSE - ÚJ DRAMA INK FOLYAÉKONY MATT AJAKRÚZS

A Lancôme folyamatosan kutatja a matt univerzum határait, újításokat hoz létre, hogy tovább mozdítsa őket és drámai eredményeket érjen el. Most pedig meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Drama Ink teljesen új világát, egy új formulát, amely minden igényt kielégít amelyet egy matt rúzstól elvárhatunk. A Lancôme legújabb folyékony matt ajakrúzsa olyan dimenzióba sodor, ahol a szín és a kényelem érzéki, félmatt felületben egyesül a drámai szépség és a kiemelkedően könnyű viselet érdekében.

DRÁMAI VISELET

Nem veszít a színéből és csókálló. Egésznapos, szenvedélyálló viselet, hogy túléljen minden érintkezést. A hosszantartó, vékony, elkenődésmentes, félmatt filmformulának köszönhetően a Drama Ink tartós színe nem hagy nyomot az üvegpoháron és alacsony áteresztőképességű még nehéz helyzetekben is, például maszk viselése esetén. A Drama Ink nem kenődik el, nem cserepesedik ki és maximális ellenállást biztosít a mindennapi viselet során.

DRÁMAI ÉLVEZET

Imádja a folyékony matt rúzsok megjelenését, de nem szeretné, érezni azt az ajkán? Súlytalan érzésével végre ez egy folyékony rúzs, amely intenzív színt biztosít a kényelem mellett. Mint egy második bőr, a vízben olvadó formula miatt a csupasz ajkak drámai hatást keltenek és 4-szer vékonyabb a rétege, mint más folyékony rúzsoknak. Ultrakényelmes rúzs, amely puha és rugalmas tapintásúvá teszi az ajkakat.

DRÁMAI SZÍN

Intenzív színekről álmodik? L’absolu Rouge Drama Ink kétszer pigmentáltabb hatású színt biztosít száradás után. Egy mozdulattal az ajkak látványosan kirajzolódnak és gazdag, kényelmes színbe lesznek öltöztetve. Egyedülálló, 16 színárnyalatból álló kollekció, köztük 5 csillagos árnyalattal, melyek olyan színt biztosítanak, amelyek minden hangulathoz illenek.

DRÁMAI TERVEZÉS

Drámai viselet, drámai élvezet és drámai színek – mi mást kívánhatna egy matt rúzstól? Mit szólna egy kívánatos, új dizájnhoz, amely magában foglalja mindezt a drámaiságot? Az új csomagolás egy innovatív, új ecsetet tartalmaz, a rózsaszirom applikátort. Ez az olyan könnyed kialakítás, amely drámai színeken siklik, hogy határozott ajkakat biztosítson egyetlen, erőfeszítés nélküli mozdulattal. Az ebben a gyönyörű, új csomagolásban elrejtett szín egy értékes arany talapzaton helyezkedik el, és a Lancôme ikonikus rózsalogójával van lezárva.

A Drama Ink több, mint egy hosszan tartó rúzs, amely átvészeli a mindennapok drámáját. Intenzív szín, az öröm felhőtlen megélése és egy hosszantartó pillanat. Megjelenésében és érzetében is éppoly érzéki, mint amilyen merész, súlytalan, mégis intenzív, de igazán elegáns. Fedezze fel a L’absolue Rouge Drama Ink folyékony matt rúzs nyújtotta élvezetet, amely teljes kettősségében eggyé válik ajkaival.

NÉZZEN SZÉT KÍNÁLATUNKBAN

KATEGÓRIA

Bőrápolás

Smink

Illat

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét