Main content

LEGYEN A FÉNY A VILÁGBAN A LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL ILLATTAL

Próbálja kis a La Vie est Belle Soleil Cristal parfümöt a Lancôme-tól. Ez az egyedi virágos illat egy kis mandarinnal kiegészíti és felvillanyozza tavaszi stílusát.

LEGYEN A FÉNY A VILÁGBAN A LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL ILLATTAL

Alapítása óta a Lancôme minden nap arra törekszik, hogy lássa a fényt a világban. Arról álmodozunk, hogy terjesszük az örömöt, mint a boldogság hírnöke a szépségen és pozitivitáson keresztül, hogy árasszuk a fényt tágra nyílt szemmel, sugárzó mosollyal, makulátlan bőrrel és a varázslat, ami azzal jár, hogy nap mint nap a legjobb arcunkat mutatjuk be, hogy megosszuk a világgal. Mi sem testesíti meg jobban a Lancôme életérzést, mint a La Vie Est Belle eau de parfum illata. Idén tavasszal, ahogy elmúlik a tél és visszatérnek a friss napsütéses nappalok, engedje meg, hogy meglássa a boldogság végtelen árnyalatait a La Vie Est Belle Soleil Cristal eau de parfum debütálásával, egy új illattal, amely tele van boldogsággal és ez minden oldalról sugárzik belőle.

NAPKRISTÁLY

A meleg arany szívétől a ragyogó barack színű szárnyak hegyéig a Soleil Cristal holografikus parfümös üvegéből a boldogság glóriájaként sugárzik a fény. Mint egy kristály, amely széttereli a rajta áthaladó fényt, úgy sugárzik a fény végtelen aurája. Már azelőtt feldobja a mindennapokat, hogy este kinyitná az üveget.

Az üveg belsejében a szoláris írisz illata ragyog a mandarin fejjeggyel, valamint az ylang yang meleg szívével és fehér virágokkal. Ezután Madagaszkárból, etikus és fenntartható helyről származó, sugárzó vanília jegyek dominálnak, hogy ezzel is tovább emelje a kedélyeket. Egy virágos és felemelő illat, amely a tavasz első napsütésére emlékeztet.

A Soleil Cristal természetes illatösszetevőinek kinyerési folyamata hű marad illatuk sértetlenségéhez, miközben újrahasznosítható és környezetbarát parfümös üvegével és csomagolásával elkötelezett a kevesebb hulladéktermelés mellett – mindezt egy szebb holnap érdekében.

A BOLDOGSÁG KIFEJEZÉSE

"A mostanihoz hasonló viharos időkben néha nehéz a dolgok jó oldalát látni. A Lancôme-nál azonban úgy gondoljuk, hogy pontosan ezekben a megpróbáltató pillanatokban még fontosabb árasztani a fény és a pozitivitást, mint valaha. Válassza a dolgok napos oldalát, hirdesse, hogy az élet a nehézségek ellenére is szép, és használja az energiáit arra, hogy a hétköznapokat is rendkívüli pillanatokká változtassa minden nap. Éljen boldogan, legyen pozitív, és fogadja el az új, pozitív energiát, kezdve az illatával!"

A boldogság több, mint egy érzet, ez egy energia. Ez a fény energiája, amely Önből árad és körös-körül sugárzik, mint egy napfény, amely belülről növekszik, hogy felmelegítse a körülötte lévőket. Engedje, hogy a La Vie Est Belle Soleil Cristal eau de parfum nap mint nap megvilágítsa ezt az érzést magában és hogy megossza ezt a fényt a világgal! Lássa a fényt, érezze a fényt, légyen a fény! Mutassa meg a világnak a boldogság teljes spektrumát a La Vie Est Belle Soleil Cristal…

NÉZZEN SZÉT KÍNÁLATUNKBAN

KATEGÓRIA

Bőrápolás

Smink

Illat

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét