Main content

AZ ÉN OTTHONOM, AZ ÉN WELLNESSEM- A HATÉKONY BŐRÁPOLÁSI RUTIN

Fedezze fel, hogyan ápolja bőrét, miután eltöltött egy relaxáló pillanatot a Lancôme egyedülálló bőrápolási rutinjával.

AZ ÉN OTTHONOM, AZ ÉN WELLNESSEM- A POWER PAIR RUTIN

Nem mindig olyan egyszerű elszabadulni egy wellness fürdőbe, mint szeretnénk. De megakadályozhat ez minket abban, hogy átadjuk magunkat a kikapcsolódásnak és, hogy kényeztessük magunkat a kivételes bőrápolással, amit megérdemlünk? Biztosan nem! A jólét és a kényelem sose volt még ennyire fontos. Éppen ezért a Lancôme ezen a télen otthonába varázsolja a wellness élményt, amelyre most mindannyiunknak szüksége van. Kezdje el ezekkel a lépésekkel…

Mindannyiunknak szüksége van egy kis extra kényelemre, különösen most. Alakítsa át meghitt otthonát egy wellness fürdőben eltöltött pillanattá a Lancôme segítségével.

  • Alkossa meg egyedi bőrápolási fürdő csomagját — Készítse elő fürdőkészletét egy friss bolyhos törölközőszettel és kedvenc Lancôme termékével. Ragadja meg kedvenc arctisztítóit, maszkjait, arcápolóit és szérumait.
  • Alkossa meg a hangulatot — A hangulat a legfontosabb, ha fürdőzésről van szó. Pihenésképpen, alakítsa át otthonát a megszokott helyből egyedivé, úgy hogy eltűnteti a fürdőszobából a zűrzavavart, hogy nyugalom és béke honoljon. Ezután halványítsa el a fényeket, vagy gyújtson meg néhány gyertyát, hogy kellemes hangulatot teremtsen. Végül válasszon egy relaxáló zenelistát, hogy még jobban átadhassa magát a nyugalomnak.
  • Lazítson — Mielőtt kezelné bőrét, először szánjon egy kis időt a tisztításra és realxáljon egy kád forró vízben vagy egy forró zuhany alatt. Használja ki a pillanatot, csukja be a szemét, tisztítsa ki az elméjét és lazítsa le a testét. Akár meditálhat is közben.

Most, hogy lelazult és kipihent, itt az ideje, hogy ugyanezt tegye a bőréért! Lépjen tovább a Lancôme otthoni fürdő élményünk középpontjába: a Power Pair Rutinnal. Ez az első számú párosunk a fiatalabb megjelenésű bőrért, amely látható eredményeket nyújt az otthoni wellness napokon.

A POWER PAIR RUTIN - ADVANCED GÉNIFIQUE SZÉRUM + RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA KRÉM

Először is használja az Advanced Génifique szérumot, hogy megcélozza a bőr öregedésének tíz fő jelét. Szabadalmaztatott formulája 7 pre- és probiotikum egyedülálló komplexével van dúsítva, amelyek bizonyítottan erősítik a bőr mikrobiomot, amelynek egyensúlya elengedhetetlen a bőr egészségéhez és megjelenéséhez. Az azonnali hidratáláson túl a bőr kiegyensúlyozott, védett és ragyogó érzetű marad a tökéletes bőrtónus érdekében. Ezután vigye fel a Rénergie Multi-Lift Ultra arcápoló krémet, hogy háromszoros hatású formulájával hidratálja a bőrt, miközben tovább feszesíti azt, csökkenti a ráncokat, és ragyogó, fiatalos arcbőrt kölcsönöz. Fokozza a hatást az Advanced Génifique Yeux szemkörnyékápolóval, hogy ugyanazt a ragyogó, fiatalos eredményt hozza a szemráncainak.

NÉZZEN SZÉT KÍNÁLATUNKBAN

KATEGÓRIA

Bőrápolás

Smink

Illat

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét