Main content

EGYÜTT EGY
BOLDOGABB
HOLNAPÉRT

MI A LANCÔME-NÁL HISZÜNK
A GONDOSKODÁS ÉS A BOLDOGSÁG EREJÉBEN

"És bár ez a különböző embereknek mást és mást jelent, mindannyian tudjuk, milyen érzés. Ezért segítünk nekik azzal, hogy törődünk azzal, ami igazán fontos számukra. Talán azért, mert a gondoskodás a DNS-ünkben van?
Gondoskodni fogunk a környezetről azáltal, hogy megvédjük a biológiai sokféleséget a jövő generációi számára, és a felelősségteljesebb fogyasztási döntéseket ösztönözzük. És minden nőről gondoskodni fogunk azáltal, hogy segítünk nekik megírni a saját boldogabb jövőjüket.
A Lancôme-nál hiszünk abban, hogy a gondoskodás ereje valóban megváltoztathatja a világot, és boldogabb, fenntarthatóbb jövőt teremthet mindenki számára.

Tarts velünk, és csatlakozz te is ehhez a mozgalomhoz!"

"Ma a világnak nagyobb szüksége van a gondoskodásra, mint valaha. A megalapítása óta eltelt több mint 85 év során a Lancôme mindig alapvető értékeinek tekintette a gondoskodást és a változást.
Mint az egyik vezető luxuskozmetikum-gyártó, felelősséggel tartozunk azért, hogy segítsünk, hogy foglalkozzunk a nagy globális és társadalmi kihívásokkal, hogy tovább dolgozzunk a mindenki számára elérhető boldogabb és fenntarthatóbb jövő építésén.
A Lancôme oly módon igyekszik felgyorsítani globális átalakulását, hogy napjaink legégetőbb problémáival foglalkozik, védi a biológiai sokféleséget, támogatja a kiszolgáltatott nőket világszerte, és képessé teszi vásárlóit arra, hogy fenntarthatóbb fogyasztási döntéseket hozzanak, és a változás ügynökeivé váljanak."

FRANÇOISE LEHMANN
A LANCÔME GLOBÁLIS ELNÖKE

AT LANCÔME WE BELIEVE
IN THE POWER OF CARE AND HAPPINESS

And while it might mean different things to different people, we all know how it feels. So we will help by caring for what really matters to them. Because care is in our DNA?
We will care for the environment, by protecting biodiversity for generations to come, and encouraging more responsable consumption choices. And we will care for all women, by helping them write their own happier futures.
At Lancôme, we believe the power of care can truly change the world and build a happier, more sustainable future for all.

So come and join the movement


"Today and more than ever, the world needs care. Since its creation over 85 years ago, aLancôme has championed care and transformation as part of its core values. As one of the leading luxury beauty brands, we have a responsibility to help tackle the crucial planetary and societal challenges to further build a happier and more sustainable future for all.
At lancôme we are accelerating our global transformation by tackling today's most pressing issues by protecting biodiversity, by supporting vulnerable women around the world, and by empowering customers to make more sustainable consumption choices and become actors of change."


FRANÇOISE LEHMANN
LANCÔME GLOBAL BRAND PRESIDENT

ÍGY GONDOSKODUNK

ÚJRATÖLTÉS ÉS
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ÜZLETEINKBEN

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét