Main content

Idôle Now

Régi ár Új ár 44,100 Ft

IDÔLE NOW – A KÜLÖNLEGES ILLAT, AMELYET A TERMÉSZET IHLETETT ÉS A TUDOMÁNY ALKOTOTT MEG Az Idôle N ... Olvassa el a teljes leírást

1 076 ember nézte ezt a terméket mostanában
Idole Now

Idôle Now

Eau de parfum

PDP Product description section
text

AZ ILLATRÓL

IDÔLE NOW – A KÜLÖNLEGES ILLAT, AMELYET A TERMÉSZET IHLETETT ÉS A TUDOMÁNY ALKOTOTT MEGAz Idôle Now illat inspirációt jelent a parfümkészítés jövője számára, és még gazdagabbá és merészebbé teszi a parfümök palettáját.
Az Idôle Now a kiváló minőségű természetes összetevőket tudományos ismeretekkel ötvözi. Ez egy teljesen új dimenziót nyit meg, amelyben a természet és a tudomány találkozik.

- GAZDAGABB, MERÉSZEBB ÉS GONDOSKODÓBB ILLAT
- IKONIKUS ÖSSZETEVŐK HATÉKONY HÁRMASA, KIEGÉSZÍTVE A TUDOMÁNY EREDMÉNYEIVEL: RÁADÁSKÉNT A FENNTARTHATÓ VANÍLIA INFÚZIÓ, TERMÉSZETES EREDETŰ VANILLINNEL GAZDAGÍTVA.
- EGY ÚJ ILLAT, AMELY A JÖVŐ PARFÜMJEIT INSPIRÁLJA, ÉS A LEHETŐSÉGEK TELJESEN ÚJ VILÁGÁT NYITJA MEG A PARFÜMKÉSZÍTŐK ELŐTT.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Az Idôle Now az első virágos illatunk, amelyet a természet ihletett, és a tudomány eredményei tesznek tökéletessé.
A kiváló minőségű természetes összetevők és a tudományos eredmények ötvözése révén az Idôle Now illat a parfümkészítés jövőjének ihletőjévé válik, gazdagabbá és merészebbé téve a parfümök palettáját.
A még addiktívabb tónusok pihe-puha vaníliás aspektusai már-már az illat határait feszegetik.

Ennek az új illatnak a középpontjában egy ikonikus összetevőkből álló erőteljes trió áll, amelyeket a tudomány egészít ki:
Az illatot felemelő rózsa, a malajziai orchidea egykor elképzelhetetlen akkordja és a madagaszkári természetes vanília infúziója gazdagítja, amelyet újrahasznosított biotechnológiai vanillinnal dúsítottak.

MIT KELL MÉG TUDNIA

Belső erejétől vezérelve most már készen áll arra, hogy átvegye a hatalmat. Mi lenne, ha te lennél az, aki mindent megváltoztat?
Egy dolog biztos: Elérkezett az idő egy közös vágtára, hogy életre keltsük ezt a megállíthatatlan élményt.
Érezd, ahogy szétárad benned ez a határtalan energia. Érezd az izgalmat, amit csak akkor élhetsz át, ha változtatni akarsz a dolgokon.
Az Idôle illatok úttörő módon tárják fel a jövő új lehetőségeit.

A felkelő nap fénye inspirálta az új Idôle illat tüzes színeit, melyek felülről lefelé haladva egyre intenzívebbé válnak.
A napfelkelte új lehetőséget jelent az újraegyesítésre és egy jobb, közös jövő építésére.
Az Idôle Now egy visszafogott illat, amely annak a generációnak az energiáit ragadja meg, amely már nem csupán vágyódik a változásra. Most vagy soha: elérkezett az ő idejük. És MOST, az erős nők új nemzedéke készen áll arra, hogy megtestesítse ezt a változást.
A kollektív átalakulást, a megállíthatatlan hullámot, amelyet semmilyen körülmények között sem engedhetnek el.

Az illat csomagolása FSC™ MIX tanúsítvánnyal rendelkezik, dombornyomott új mantrája pedig emlékeztetőül szolgál arra, hogy mindig bátran kövessük azt, amiben szilárdan hiszünk.
text
Ingredients

ÖSSZETEVŐK


MORE ABOUT YOUR FRAGRANCE

BŐVEBBEN AZ ILLATRÓL

Fedezd fel most az Idôle határtalan illatát, ezt a természet által ihletett és a tudomány által kibővített, egyedülálló, gondoskodó kompozíciót, amely azoknak a nőknek szól, akik a kezükbe akarják ragadni a gyeplőt.

GOES WITH YOUR FRAGRANCE
You May Also Like
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét