Main content

La Nuit Trésor Set

Limitált kiadás 2023

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. A Louvre piramisa előtt válaszd ki a legbecsesebb ajándéko ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 33,400 Ft
ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
text

MI REJLIK A CSOMAGBAN


Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:

- LA NUIT TRÉSOR eau de parfum 50 ml
- LA NUIT TRÉSOR testápoló 50 ml
- LA NUIT TRÉSOR tusfürdő 50ml

Az idei ünnepekre ajándékozz különleges ajándékot a Lancôme x Louvre termékcsaláddal.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ
Az idei ünnepekre készülve a Lancôme és a Louvre összefogott, hogy a legszebb éjszakát még emelkedettebbé varázsolja.
Fedezd fel a Lancôme ajándékkollekcióját az ikonikus piramis alatt, és ajándékozd meg szeretteidet a varázslat egyedülálló darabkájával.

AMIT MÉG TUDNOD KELL
La Nuit Trésor: egy fülledt éjszaka illata, amikor a szerelmesek abszolút szerelemmel ölelik egymást. Minden felejthetetlen költői éjszaka így kezdődik. Két csillag ellenállhatatlan vonzódása, amelyek összeérnek, hogy részecskék esőjével árasszák el a földet, majd idővel újra egyesülnek, és fekete gyémántokká válnak.
Fedezd fel a La Nuit Trésor fülledt, parázsló női illatát, amely a friss málna, tömjén, vanília jegyeivel és a fekete rózsa esszenciájának igéző szívével hódít.
Ez az új illat a Lancôme első gourmand fás-virágos, borostyános kompozíciója, a szenvedélyes szerelem illata – ahogy azt az új reklám is mutatja, amelyben a gyönyörű Penelope Cruz szerepel. A gazdag és gyönyörű La Nuit Trésor női illatot két parfümkészítő mester alkotta meg, egyesítve tudásukat a tökéletes eredmény érdekében.

ILLATJEGYEK
FEJJEGYEK
Fekete rózsa szív és esszencia
SZÍVJEGYEK
Tahitensis Orchid Absolute vanília
ALAPJEGYEK
Tömjén, papirusz esszencia és licsi praliné

ÖSSZETEVŐK
ORCHIDEA
Lehengerlően friss és ízletes jegyek
FEKETE RÓZSA
Az abszolút szerelem szimbóluma, mély és titokzatos hangulatot kölcsönöz az illatnak.
TAHITI ORCHIDEA VANÍLIA
A Tahiti orchidea napos és ragyogó jegyeket nyújt az illathoz.

Teljes összetevő lista
text

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét