Main content

La Nuit Trésor

Régi ár Új ár 52,650 Ft

La Nuit Trésor: a fülledt éjszakák illata, mikor a szeretők mindent elsöprő szerelemben olvadnak öss ... Olvassa el a teljes leírást

La Nuit Tresor

La Nuit Trésor

Eau de Parfum Spray

PDP Tabs


La Nuit Trésor: a fülledt éjszakák illata, mikor a szeretők mindent elsöprő szerelemben olvadnak össze.

Minden éjszaka kezdődik egy végtelenül költői mítosszal. Onnan, hogy két csillag ellenállhatatlan vonzódással válik eggyé, majd részecskék záporának formájában a földre hullanak, és idővel újra összeállnak fekete gyémántokká.

A LA NUIT TRÉSOR HASZNÁLATA
Fújja körülbelül 20 centi távolságból a bőrére, a meleg pontokra fókuszálva: a csuklóra, a fülcimpák mögé, a térdhajlatban található pulzuspontokra, így fokozva a vonzó hatást.


Pear, Tangerine, Bergamot, Strawberry, Orchid, Rose, Passionfruit, Praline, Caramel, Vanilla, Patchouli, Coffee

A Trésor üvege egy kristályos ékszer, amely éppolyan tündöklő, mint maga a szerelem és csúcskategóriás ékszerekből merít ihletet: cizellált piramisformája számos fényt megfogó és visszaverő oldalt tartalmaz, tökéletesen visszhangozva a hasonló fazettású, négyzet alakú kupakját, amelyet egy fekete lakkgyűrű hangsúlyoz ki, mint pl. az örök egyesülés szimbóluma.
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP You May Also Like - Global Static

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét