Main content

LA VIE EST BELLE FACE CARE SET

Limitált kiadás 2023

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 61,700 Ft
ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
text

MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:
- LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM 100ML
- LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM 10ML
- LA VIE EST BELLE BODY LOTION 50ML
- ADVANCED GÉNIFIQUE ANTI-AGING SERUM 10ML

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme x Louvre kollekciójával ajándékozhat igazán különleges pillanatokat.

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme és a Louvre összefogott, hogy csodálatos pillanatokat szerezzenek Önnek.
Fedezze fel a Lancôme ajándékkollekcióját az ikonikus piramis alatt, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.

AMIT MÉG TUDNIA KELL

Az élet olyan, amilyenné tesszük, tegye hát gyönyörűvé a Lancôme La vie est belle ikonikus, női illata segítségével. Különleges virágcsokor egy kristálymosolyba zárva.
A La vie est belle Eau de Parfum az első ínyenc írisz illat, amelyet a három leghíresebb francia parfümőr alkotott meg kizárólag a Lancôme márka számára.
A hosszan tartó illat a nemes írisz, az energikus pacsuli és az addiktív vanília akkordjainak tökéletes egyensúlyával a boldogság egyedülálló illatát képviseli. Az illat újraalkotott palackja a fenntartható luxus jegyében készült. Ugyanaz a kristálymosoly, amely most 13%-kal kevesebb üveg felhasználásával készül*. Ugyanaz az ikonikus dizájn, azonban újratölthető és újrahasznosítható formában. Ugyanaz az illat, ugyanazok az összetevők, melyek azonban most már fenntartható forrásból származnak**.

*A korábbi 50 ml-es üveghez képest
**A dalmát nőszirom (Iris Pallida) Franciaországból, a pacsuli Baliról származik

ILLATJEGYEK

FEJJEGYEK
Bergamott, rózsabors, pirosbogyós gyümölcsök

SZÍVJEGYEK
Jázmin, Dramascena rózsa, narancsvirág

ALAPJEGYEK
Pacsuli, írisz, vanília, borostyánfa

ÖSSZETEVŐK

AZ IKONIKUS ÍRISZ
Fenntartható forrásból, Franciaországból származik

AZ ENERGIKUS PACSULI
Fenntarthatóan Bali szigetén szüretelik

AZ ÍNYENC VANÍLIA
Addiktív vanília akkord


Teljes összetevő lista
text

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét