Main content

L'Absolu Rouge Cream

Régi ár Új ár 19,550 Ft

A L'Absolu Rouge Cream a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Megvan a ragyogó krémes végeredmény, ... Olvassa el a teljes leírást

80%-uknak tetszett a termék
L'Absolu Rouge Cream

L'Absolu Rouge Cream

Krémes rúzs

PDP Product description section


TERMÉKELŐNYÖK


LUXUS KRÉMES RÚZS
lipstick

Akár 18 órányi hatás, ragyogó krémes felület és selymes érzés az ajkakon.
A L'Absolu Rouge Cream a Lancôme eddigi legkényelmesebb rúzsa. Megvan a ragyogó krémes végeredmény, amire vágysz.


- AKÁR 18 ÓRA CSÁBÍTÓ KÉNYELEM

- KÖNNYŰ TEXTÚRA

- INTENZÍV SZÍNEK


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ?

A rúzs formulája most 30%-os hidratáló rózsabalzsammal gazdagodott, amelyből a rózsa egyenként, kézzel szedett és hialuronsavval van keverve.

Akár 18 óra kényelem. Akár 60 fényűző árnyalatban is elérhető, új, csúcskategóriás luxustokba zárva: Franciaországban készült, kifinomultság és méltányosság, minden egyben. Gyönyörű időtlen krémárnyalatok kollekciója, amelyek csábító ajkakkal és tagadhatatlanul intenzív kényelemmel készültek.


MIT KELL MÉG TUDNIA

Új elegáns tok: kattintson az ikonikus rózsapecsétre, hogy felfedje alatta az ikonikus aranygyűrűt.

ingredients

ÖSSZETEVŐK

Fedezze fel újra ajkait a L'Absolu Rouge Cream ajakrúzssal: érzéki komfort, sima és élénk ajkak ragyogó krémes felülettel, 60 ragyogó árnyalatban. Az ikonikus formula most 30%-os hidratáló rózsabalzsammal, hialuronsav és hidegen sajtolt olaj keverékével van gazdagítva az akár 18 órán át tartó érzéki komfortért. Élénk színek és fényűző ápolás, kompromisszumok nélkül. Intenzív szín és a kényelem találkozása az ajkakon. Tapasztalja meg időtlen árnyalatainkat vagy a védjegyünkként szolgáló Star Shades-eket, mindezt egy új, Franciaországban gyártott csúcskategóriás luxustokba csomagolva, amely exkluzív gravírozási szolgáltatásunkkal személyre szabható.
HOW TO APPLY IT
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP Slot 1 Section
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét