Main content

LASH IDÔLE

Régi ár Új ár 15,500 Ft

Még a legkisebb szempilla is maximálisan kiemelésre kerül. Fedezze fel a 177 különféle díjjal jutalm ... Olvassa el a teljes leírást

BESTSELLER
LASH IDOLE

LASH IDÔLE

VOLUMENNÖVELŐ SZEMPILLASPIRÁL

PDP Product description section
text

Termékelőnyök

SZEMPILLASPIRÁL A DÚSABB SZEMPILLÁKÉRT

Még a legkisebb szempilla is maximálisan kiemelésre kerül. Fedezze fel a 177 különféle díjjal jutalmazott Lash Idôle szempillaspirál erejét, amely csomósodás nélkül minden egyes szempillát azonnal megemel, meghosszabbít és dúsabbá varázsol.

- DÚS ÉS MEGEMELT SZEMPILLÁK AZONNAL
- AKÁR 24 ÓRÁN KERESZTÜL
- CSOMÓSODÁS NÉLKÜL
- SZEMPILLÁI KÉNYELMÉÉRT


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Az ívelt kefe a tágra nyílt szemek hatásának érdekében szétválasztja a szempillákat, míg a 360 mikro-sörte minden egyes szempillát a tövétől a végéig befed. A könnyű, gélszerű formula nem nehezíti el a szempillákat, és akár 24 órán keresztül dörzsölés és elkenődés nélkül pihe-puhává varázsolja a pillákat.

MIT KELL MÉG TUDNIA

A tökéletes, legyezőszerű volumen kulcsa: a jellegzetesen ívelt elasztomer kefe.
Ennek a 360 mikro-sörtés kefének két oldala van, így minden szempillát elérhet vele – használja a kefe lekerekített oldalát a szempillák azonnali dúsításához, az ívelt oldalát pedig az azonnali kiemeléshez. Az eredmény legyezőszerűen szétterülő, dús szempillák, amelyek tökéletes, tágra nyílt hatástú szemeket biztosítanak.

Ingredients

ÖSSZETEVŐK

Gyönyörű szempillák az egyedülálló formulának köszönhetően.

TÖKÉLETES MEGJELENÉS
PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét