Main content

Lash Revitalizing Serum™

Régi ár Új ár 21,850 Ft

Gondolt már arra, hogy a szempillák ugyanolyan érzékenyek a sérülésekre, mint a haj? Ezért érdemes r ... Olvassa el a teljes leírást

Lash Revitalizing Serum™

Lash Revitalizing Serum™

GROWTH SERUM FOR EYELASHES

PDP Tabs


Gondolt már arra, hogy a szempillák ugyanolyan érzékenyek a sérülésekre, mint a haj? Ezért érdemes róluk is megfelelően gondoskodni. A Lancôme Cils Booster koncentrált szempillaszérum a 4 aminosavból álló Kerasolution komplexet használja, amely tápláló és általános erősítő hatással is rendelkezik. Ez az, amitől a szempillák erősebbek, dúsabbak és védettek a sminkeltávolítás során bekövetkező fokozott veszteség ellen a szérum rendszeres alkalmazásával.


AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, MADECASSOSIDE, ROSA CENTIFOLIA EXTRACT / ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, ROSA MEICHIBON/DELGRAMAUE CALLUS, ROSE EXTRACT, SAFFLOWER GLUCOSIDE, THREONINE, SODIUM CITRATE, ARGININE, SERINE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PROLINE, ALANINE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, BIOTIN, GLUTAMIC ACID, POLYSORBATE 21, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL (F.I.L. B239518/2). 

AZ ÖSSZETEVŐ-LISTA VÁLTOZÁSÁT FENNTARTJUK, A VEVŐKNEK A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁN FELTŰNTETETT ÖSSZETEVŐ LISTÁT KELL FIGYELEMBE VENNI

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP You May Also Like - Global Static

EZEKET IS KEDVELHETI

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét