Main content

TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING HIGHLIGHTER

Régi ár Új ár 30 150 Ft

C.E. SKIN TRANSFORMING HIGHLIGHTER A Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Highligh ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ
TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING HIGHLIGHTER

TEINT IDOLE ULTRA WEAR C.E SKIN TRANSFORMING HIGHLIGHTER

Highlighter

text


A Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Highlighter egy forradalmi, szérummal átitatott highlighter, amely gyönyörű ragyogást biztosít amellett, hogy táplálja az arcbőrt. C-vitamin-származékkal, E-vitaminnal, moringaolajjal és gránátalmahéj-kivonat keverékével dúsított formula, amely könnyen egybeolvad a bőrrel. Ragyogó, építhető, akár 24 órán át tartó viseletet biztosít. Vékony és légáteresztő textúra, amellyel természetes ragyogás érhető el!

✓ ÉPÍTHETŐ SZÍNHATÁS AZ AZONNALI RAGYOGÓ BŐRÉRT ÉS A TERMÉSZETES HATÁSÉRT

✓ BŐRBE OLVADÓ SZÍN ÉS TEXTÚRA, AMELY AKÁR 24 ÓRÁN ÁT IS TART

✓ BŐRÁPOLÓ ÖSSZETEVŐKKEL GAZDAGÍTOTT FORMULA A FRISS MEGJELENÉSŰ BŐRÉRT


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ
Érjen el tökéletes, napsütötte hatást ezzel a könnyedén felvihető bronzosítóval, amelynek innovatív textúrája egyenletesen eldolgozható. C-vitamin-származékkal és E-vitaminnal átitatva nemcsak azonnali napcsókolt, matt végeredmény érhető el, hanem táplálja is az arcbőrt. Építhető formulájával érheti el a kívánt színintenzitást, akár 24 órán át tartó kényelmes viseletet biztosítva. Lisa Eldrige nemzetközi sminkszakértő együttműködésével kifejlesztett 7 árnyalatból választhatja ki az arcszínéhez tökéletesen illeszkedő bronzosítót.

ALKALMAZÁS
1. Vigye fel a Lancôme Advanced Génifique szérumot az arcára és masszírozza felfelé az azonnali hidratál bőrért
2. Vigye fel a Lancôme Teint Idole Ultra Wear alapozót a hibátlan fedés érdekében
3. Használjon korrektort kiemeléshez és kontúrozáshoz
4. Bronzosítsa arcbőrét a Lancôme Teint Idole Ultra Wear C.E. Skin Transforming Bronzosítóval. Használjon nagy ecsetet, és körkörös mozdulatokkal vigye fel ott, ahol a nap éri a bőrt (arc, orr, halánték és áll).

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét