Main content

ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR EYE CREAM

Régi ár Új ár 188 300 Ft

KIFEJEZETTEN AZ ÉRZÉKENY SZEMKÖRNYÉKRE KIFEJLESZTVE

ÚJ
ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR EYE CREAM

ABSOLUE L'EXTRAIT THE ELIXIR EYE CREAM

KIFEJEZETTEN AZ ÉRZÉKENY SZEMKÖRNYÉKRE KIFEJLESZTVE

text

Az örök fiatalság elixírje a szemkörnyéknek

Bemutatjuk az Absolue Rose Black Tech™ nevet viselő egyedülálló technológiai eljárást, amelynek köszönhető az új exkluzív hatóanyagunk, az Absolue Blackbiosis™, ami a kezdetektől aktiválja a bőr hosszú élettartamát.
Az Elixir szemkörnyékápoló krémünkben az Absolue Blackbiosis™ nevű új, exkluzív hatóanyagunk segít a szemkörnyék bőrének ápolásában és megújításában.
AKTIVÁLJA A BŐR HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁT A KEZDETEKTŐL
ÁPOLJA ÉS MEGEMELI A SZEMKÖRNYÉKI BŐRT

Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, egy rendkívül rugalmas és alkalmazkodóképes mikrofermentumból készül, amelyet exkluzív területünk korszerű vizsgálata során azonosítottunk; a Plateau de Valensole mélységének teljes sötétségében.
Több mint 2 000 órányi kutatás után az Absolue elsajátította és felerősítette ennek a mikrofermentumnak az erejét egy egyedülálló biotechnológiai eljárás, a Rose Black Tech™ segítségével.
Az Absolue Blackbiosis™ és az Absolue Perpetual Rose™ kombinációja bizonyítottan +43%-kal tölti fel a bőr öregedésgátló molekuláját: a NAD+-t.
Az örök fiatalság végső elixírje most az új Elixir krémünkben. Aktiválja a bőr hosszú élettartamát a kezdetektől.

Kifejezetten a szemkörnyék finom és érzékeny bőrére kifejlesztett formula, amely gyorsan szívódik be a bőrbe.

Az Absolue L'Extrait bemutatja legújabb áttörést jelentő rózsa felfedezését: Absolue Blackbiosis™, amelyet a Rose Black Tech™ segítségével fejlesztettek ki. Egy egyedülálló biotechnológiai folyamatnak köszönhetően, amely 3 fő lépésen alapul:


Az öregedési folyamat a stresszel és az alváshiánnyal kombinálva a NAD+ csökkenéséhez vezet, ami négy különböző fiatalsági funkció romlását idézi elő: a sejtek energiája, a sejtek méregtelenítése, az oxidáció elleni védekezés és az Absolue által először kezelt proteosztázis. A NAD+ szint tartós pótlásával az Absolue Blackbiosis™ kombináltan hat: a bőr ragyogására, tömörségére, simaságára, feszességére, a ráncokra és a volumenére - kulcs a bőr fiatalos vitalitásának helyreállításához.

PDP Reviews

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

PDP Slot 1 Section
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét