Main content

Absolue Skincare Set

Régi ár 97,800 Ft Új ár 73,350 Ft

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. A Louvre piramisa előtt válaszd ki a legbecsesebb ajándéko ... Olvassa el a teljes leírást

ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
Absolue Skincare Set

Absolue Skincare Set

Limitált kiadás 2023

text

MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:
- ABSOLUE SOFT CREAM 60 ml
- ABSOLUE SOFT CREAM 15 ml
- ABSOLUE RICH CREAM 15 ml
- ABSOLUE szemkörnyékápoló krém 5 ml

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme x Louvre kollekciójával ajándékozhat igazán különleges pillanatokat.

KINEK AJÁNLJUK EZT AZ AJÁNDÉKOT?
Az ajándékszettben található krémek segítenek a ráncok, a fakó és száraz bőr, illetve az egyenetlen bőrtextúra és bőrtónus javításában.
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a zsíros és érzékeny bőrt is.

RAGYOGÁST NYÚJTÓ ÉS REVITALIZÁLÓ BŐRÁPOLÁS
1. LÉPÉS: Vigyünk fel néhány apró gyöngyszemnyi Absolue szemkörnyékápoló krémet a szemkörnyékre, majd dolgozzuk el belülről kifelé haladva. Láthatóan csökkenti a puffadást, és kisimítja a finom vonalakat és ráncokat.

2. LÉPÉS: A tisztítás, tonizálás és a szérum felvitele után vigyük fel az Absolue Soft krémet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Ahogy a krém eloszlik, a textúrája finom szérummá alakul át, amely táplálja a bőrt. Amint a krém beszívódik, a textúrája besűrűsödik, és selymesen simává, hidratálttá és nedvességgel telivé varázsolja a bőrt.

Alkalmazhatjuk az Absolue Rich Cream arcápoló krémet is az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcba, majd vigyük fel a nyakra és a homlokra is. Masszírozzuk addig, amíg teljesen fel nem szívódik a bőrben. Ez a gazdag, tápláló és hidratáló készítmény kisimítja a finom vonalakat, miközben láthatóan ragyogóvá teszi az arcbőrt.

A Grand Rose kivonatok exkluzív keverékével készült fényűző krém láthatóan újjáéleszti a bőrt, mely hidratált, feszesebb és teltebb lesz. Egyedülálló textúrája egy luxusélményt kínál, amint sűrű hidratáló krémből szérummá alakul át és hidratálást biztosító vastag réteget képez. A ráncok csökkennek, a bőr fiatalabbnak és simábbnak, ragyogóbbnak, fényesebbnek, egyenletesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Teljes összetevő lista
text

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét