Main content

Idôle Eye Look Set

Limitált kiadás 2023

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt ... Olvassa el a teljes leírást

Régi ár Új ár 45,100 Ft
ÚJ LIMITÁLT KIADÁS
text

IDÔLE EYE LOOK SET

Induljunk együtt a csodák éjszakája felé. Válasszon egy különleges ajándékot a Louvre piramisa előtt.


MI REJLIK A CSOMAGBAN

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme a Louvre múzeummal közösen egy limitált kiadású ajándékszettet tervezett. Kifinomult és fényűző szett, amellyel újra felfedezheti a Lancôme rózsát, ezúttal az éjszaka bűvöletében.

Ez az ajándékcsomag a következő népszerű szépségápolási termékeket tartalmazza:

- IDÔLE eau de parfum 50 ml
- IDÔLE POWER CREAM testápoló krém 50 ml
- IDÔLE LASH szempillaspirál 2,5 ml

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme x Louvre kollekciójával ajándékozhat igazán különleges pillanatokat.


MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ

Az idei ünnepi szezonban a Lancôme és a Louvre összefogott, hogy csodálatos pillanatokat szerezzenek Önnek.
Fedezze fel a Lancôme ajándékkollekcióját az ikonikus piramis alatt, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIT MÉG TUDNIA KELL

Ez a friss és virágos női illat, amely egyszerre kifinomult és kimondottan modern, telis-tele van citrusokkal, rózsával, jázminnal, fehér pézsmával, és vaníliás alapon nyugszik. Az Idôle illat alapját etikusan és fenntartható módon előállított összetevők alkotják.


EGY PALACK A KORLÁTOK NÉLKÜLI JÖVŐ ÉRDEKÉBEN

Az Idôle hihetetlenül karcsú, egyszerűségében is erőteljes üvegcséje fényt sugároz. Elegáns formaterve révén tökéletesen a tenyerünkbe simul, és arra emlékeztet, hogy a végtelen lehetőségek karnyújtásnyira vannak tőlünk.


ILLATJEGYEK

FEJJEGYEK

Bergamott (citrusfélék), lédús körte, rózsabors

SZÍVJEGYEK

Rózsa és jázmin

ALAPJEGYEK

Fehér pézsma, vanília, pacsuli, cédrusfa


Teljes összetevő lista
text

ÉLJEN ÁT EGY LENYŰGÖZŐ ÉJSZAKÁT A LOUVRE MÚZEUMBAN

Mi lehetne különlegesebb, mint egy éjszaka a Louvre múzeumban? Este, amikor megáll az idő, elérkeznek a varázslat pillanatai. Engedje, hogy rabul ejtsék a művészet által keltett érzelmek, miközben az időtlen remekművek között barangol. A különleges utazás a káprázatos ajándékpiramis lábánál kezdődik, amely a Louvre fenséges, teljes pompájában kivilágított piramisa előtt áll. A luxus és a pompa esszenciája tárul fel ebben a különleges Lancôme kollekcióban, amelyet az Agora rózsa fényes és ragyogó mintája díszít.
Borítsa fénybe a Louvre piramisát a Lancôme jóvoltából. Fedezze fel a kollekció különleges darabjait, és ajándékozza meg szeretteit a varázslat egyedülálló darabkájával.


AMIKOR A MŰVÉSZET ÉS A SZÉPSÉG TALÁLKOZIK, VALAMI RENDKÍVÜLI JÖN LÉTRE.

Értékelések

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
A termékeinkről szóló véleményeket megtalálja a weboldalunkon. Azonban nem garantáljuk a vélemények hitelességét, azaz a weboldalunkon található vélemények nem ellenőrzöttek, és nem garantáljuk, hogy a fogyasztói vélemény olyan fogyasztótól származik, aki az adott terméket használta vagy vásárolta.

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét