Main content


Cserpes Laura

Cserpes Laura vagyok, énekesnő, dalszerző és színésznő.

A természetesség, letisztultság és finomság életem legfőbb alappillérei, így ennek szellemiségében próbálom élni a mindennapjaimat.

A Lancôme számomra a tökéletes eleganciát testesíti meg, bármilyen szépségápolási termékről is legyen szó.

Ezért külön öröm, hogy lassan egy éve én is a csapat tagja lehetek.

Tartsatok velem a videóimban és megmutatom nektek, melyek az én abszolút kedvenceim a mindennapokban.

Találja meg kedvenc termékeit és Laura jóvoltából most exkluzív kedvezményt kaphat! Csak használja a kódot: LAURA24

Laura x LancômeLaura és az ő mindennapos szépségápolási rutinja


Arctisztítás után az első lépés a reggeli rutinomban a szérum használata. Érzékeny bőrhöz kiváló választás a Lancome Advanced Génifique és a Lancome Génifique Yeux, amelyek segítenek, hogy bőröm ragyogóvá és hidratáltá váljon.

Ezt követi az alapozás, ami kedvenc alapozómmal, a Lancome Teint Ultra Wear Care And Glow-val (240W) történik. Imádom a színét, az állagát, a természetességét és a ragyogást, amit egész napra biztosít.

Ezután kontúrozok a Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick (06 Beige Cannelle) alapozójával. Ezt követően pirosítok a Teint Idole Ultra Wear (03 Wild Ruby) Stickkel, imádom az üdeséget, amit ezáltal kapok. Szemöldökömet a Lancome Brow Define Pencil (06 Brown) ceruzával fésülöm, majd rajzolom át ott, ahol szükséges.

A szememre ezúttal két dolgot használtam. Az Ombre Hypnose Stylo (04 Brun Captivant) segítségével színt adok, a Le Stylo Waterproof (04 Bronze) szemceruzával pedig a szemeim szélét teszem hangsúlyosabbá. Ezt a szempillafestés követi. Nagyon szeretem, ahogy kinyílik a tekintet a spirálozás után. Ezúttal a Lancome Hypnose Volume-á-porter szempillaspirálra esett a választásom.

Az utolsó mozzanat a száj, egy gyönyörű színt választottam, a Lancome L’Absolu Rouge (250 Tendre Mirage Cream) árnyalatát. Egyszerűen imádom ezt a rúzst, ahogy táplálja az ajkaimat, selymesen fénylik, a színe pedig mindenhez tökéletes.

Remélem tudtam hasznos tippeket, ötleteket adni Nektek!


Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét